llianne | About me

lianne

All about a happy and healthy lifestyle, dat is precies waar llianne.com over gaat.

Gewoon over dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en ik een ontzettende big smile van op m’n gezicht krijg. Oké, om je iets meer een idee te geven waar ik enthousiast en vol passie over schrijf: fashion, beauty, food, interieur en alles wat met sport en een gezonde levensstijl te maken heeft. Als dat geen breed aanbod is weet ik het ook niet meer, daar moet toch iets voor je tussen staan.

llianne?

Met gemak schrijf ik over de laatste fashion trends en maak ik je enthousiast om te gaan sporten. Om even iets over mezelf te schrijven is wel even andere koek. Het voelt alsof ik solliciteer voor mijn eigen website. Genoeg getwijfel, laat ik gewoon maar wat op papier zetten.

Ik ben Lianne; een zonnige, enthousiaste, energieke en sportieve persoonlijkheid, met een enorm brede interesse.

Van krachttraining, shoppen met mijn zus, klussen in huis, schoffelen in mijn stadstuintje tot ravotten met mijn hond Sasha. En last but not least bloggen voor Followfashion, Followfitgirls en mijn eigen website. I love it!
lianne en miranda

Mini me and my sweet sister als echte fashion modellen.

llianne.com

Waarom ik deze website de lucht in geslingerd heb? Eigenlijk heel simpel: omdat ik het leuk vind om websites te maken en te onderhouden en dit gecombineerd met mijn passie voor schrijven en alles wat met een happy en healthy lifestyle te maken heeft. Een mooie balans tussen gezond eten, fit zijn en genieten van grote en kleine dingen. Natuurlijk weet ik dat je je echt niet 24/7 happy kunt voelen, maar met een healthy mindset schijnt achter de wolken wel altijd de zon.

Soms zijn mijn blogs lekker luchtig en babbel ik over fashion en interieur en soms gaat het over mijn struggles die ik op mijn weg van herstel van anorexia tegenkom. Of het nu zware of lichte onderwerpen zijn; ik hoop dat je er of een blij gevoel van krijgt, of dat ik je op wat voor manier dan ook met je eigen struggles kan helpen.

Enjoy & liefs llianne

Leave a Comment