Nieuwe campagne van Scotch & Soda: WAUW!

5 maart 2018
scotch & soda

Om de nieuwe campagne van Scotch & Soda From Amsterdam, From Everywhere te omschrijven heb ik aan één woord genoeg: WAUW! Oké, de campagne is ook verbluffend, verrassend, bijzonder, uitdagend en uniek, toch vind ik WAUW de beste omschrijving. En dan heb ik het alleen nog maar over de look & feel, hoe divine moet de bijbehorende Spring / Summer 2018 collectie dan wel niet zijn?

Long live the way you call your own

Ik kreeg een ontzettend leuk mailtje van Charlotte van Scotch & Soda of ik een blog over hun nieuwe campagne wilde schrijven. Met alle plezier zelfs omdat ik het merk, waar ze voor staan en natuurlijk de kleding super leuk vind. Op 5 maart lanceert Scotch & Soda de nieuwe campagne en zoals ik al zei vind ik het WAUW. Kijk maar:

Hier word je toch stil van? De mystieke sfeer, het indrukwekkende landschap van Jordanië, de devine kleding en vooral de message van de voice over: Long live the way you call your own. WAUW!

Hoever durf jij te gaan?

Het ontdekken van wereld is al best uitdagend, maar heb je er wel eens over nagedacht wie JIJ bent? Waar sta je voor, waar wil je heen en welke risico’s durf jij te nemen om dingen anders te doen, je eigen weg te kiezen en je hart te volgen? Durf jij bij je gevoel stil te staan en te ontdekken wie JIJ bent en wat JIJ? Stof tot nadenken, vind je ook niet? Of het toeval is of niet, zelf ben ik nu op zoek naar de antwoorden op deze mooie vragen.

Scotch & Soda dare us to imagine where ‘everywhere’ could lead; asking if we’d go there, even if it means exposing or having to redefine yourself. By celebrating those who set out to find new roads the brand continues to explore themes of curiosity and discovery.

Wat kan ik hier nog aan toevoegen…

scotch & sodascotch & sodascotch & sodascotch & soda
Collectie Spring – Summer 2018

De boodschap en look & feel van de campagne zie je duidelijk in de nieuwe collectie dames-, heren- en kinderkleding terugkomen. Hoe je dit voor je moet zien? Signature looks, geïnspireerd door allerlei culturen en dit ‘gegoten’ in een kledinglijn met prachtige stoffen, materialen en verrassende patronen. Nu kan ik er nog tig enthousiaste woorden over schrijven, maar ik zeg: take a look yourself!

Ennuh, dit is #NONSPON en echt mijn eigen enthousiasme.

lliefs llianne

Heb je de Scotch & Soda ‘Born to love’-collectie al gezien? Het is een trendy collectie waarmee ze de liefde all around the world verspreiden, want zijn we niet allemaal born to love?

Foto’s: Scotch & Soda

 

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Jurkjes: 5 dresses to impress | llianne.com - all about lifestyle 24 april 2018 at 11:00

[…] Nieuwe campagne van Scotch & Soda: WAUW! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.