3 dingen waar ik als VA niet zonder kan

20 maart 2019
virtual assistant

Wist je dat je als virtual assistant (VA) maar een paar dingen nodig hebt om je eigen toko te runnen. Ja echt! Er zijn drie dingen in het bijzonder waar ik echt niet zonder kan…

Virtual assistant? Uh wat is dat?

Een virtual assistant is een persoonlijke assistent die op afstand werkt. Vanuit mijn home office neem ik ondernemers taken uit handen zodat hun to-dolist korter wordt en ze zich 100% kunnen focussen op het nog succesvoller maken van hun bedrijf. Wat ik zoal doe? Heel veel! Van het bijhouden van de mailbox, het schrijven van blogs, het maken van nieuwsbrieven tot administratieve klussen en het inplannen van posts op Instagram en Facebook.

3 dingen waar ik als VA echt niet zonder kan

1. My lovely MacBook

Mijn MacBook staat met stip op nummer 1. Als m’n laptop het niet doet, dan kan ik eigenlijk net zo goed in bed blijven liggen. Ik noemde net een paar van mijn werkzaamheden op, en om al die dingen te doen heb ik toch echt een laptop nodig.

2. Goede internetverbinding

Nu staat my lovely MacBook wel op nummer 1, maar zonder internet zijn er weinig to do’s die ik kan doen. Laatst deed het internet het een dag niet. Als je me kent weet je dat ik niet snel geïrriteerd ben, maar 30 minuten geen internet… Ik was ik stik chagrijnig! Bij de pakken neerzitten? No way! Het heeft me al mijn belminuten gekost, maar uiteindelijk kreeg ik precies wat ik wilde: een goed werkende internetverbinding.

3. M’n iPhone & een passend abonnement

Even een whatsappje sturen naar een klant, een bericht posten op Instagram, een reactie plaatsen op Facebook; dit en nog tig andere dingen doe ik allemaal op m’n iPhone. Sinds ik mijn eigen bedrijf Lilly and the City – Virtual assistant & Blogger gestart ben, heb ik wel mijn abonnement aangepast. Omdat mijn iPhone nog prima werkt, heb ik een mooie passend Sim Only abonnement met een onbeperkt aantal belminuten en meer GB internet afgesloten. Super blij mee!

Zonder deze drie dingen kan ik echt mijn toko niet up and running houden. Oké, een gezellige werkplek, een healthy snack en een kop koffie of thee op z’n tijd is natuurlijk ook fijn. Maar die kan ik best een dag missen.

Welke dingen kan jij echt niet missen om je werk te doen? Laat het me weten in een reactie hieronder. Leuk!

liefs llianne

Kun jij ook niet zonder je mobiel én ben je net als ik ook een fashion lover? Match je telefoonhoesje met je outfit!

Foto’s: Roosfoto.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Confession time: 8 dingen die je nog niet van me wist | llianne.com 8 april 2019 at 12:26

[…] 3 dingen waar ik als VA niet zonder kan […]

Reply
5 x hippe & vrolijke iPad covers | llianne.com - all about lifestyle 10 april 2019 at 06:44

[…] 3 dingen waar ik als VA niet zonder kan […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.