52 redenen om te bewegen

19 september 2016
trainen voor resultaat

Heb je 1001 excuses waarom je je hardloopschoenen links laat liggen en je niet een paar keer in de week enthousiast op je fietsje springt om een rondje krachttraining in de gym te doen? Settle je je elke avond liever met een bakkie ships op de bank? Tja, waarom zou je gaan bewegen als die bank zo comfi zit? Ben je liever lui dan moe en kun je wel wat extra motivatie gebruiken om weer lekker te gaan bewegen? Laat me je overtuigen!

Waarom bewegen?

Tja, waarom zou je van die combi bank afkomen? Het is toch heerlijk ontspannend om na een dag hard werken onderuitgezakt op de bank je voor de tv te nestelen? Op zich heb je gelijk. Maar van sporten is niet alleen vermoeiend, het geeft je juist ook heel veel energie. Op Evermove.com kwam ik een heel mooi lijstje tegen met 52 redenen waarom je juist wel in actie moet komen. Dus kom van die bank en GO GO GO!

redenen om van je bank af te komen

Overtuigd?

Tussen al deze redenen moet er toch eentje voor je bij zitten die je nu overtuigd hebben om toch je sportschoenen af te stoffen en je sportkloffie weer uit de kast te halen. Of niet soms? Mis je nog een reden of heb jij juist iets anders wat je motiveert om lekker actief bezig te zijn? Laat het me weten in de comments!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.