7 ingrediënten VEGAN #review

30 juni 2018
7 ingredienten vegan recepten

Vegan koken klinkt alles behalve makkelijk als je het mij vraagt. Ik denk gelijk aan een waslijst ingrediënten die ik niet in een doorsnee supermarkt kan kopen. Of zit ik er naast? De titel 7 ingrediënten VEGAN van het kookboek van Rita Serano zet me aan het denken. Is Vegan koken dan toch makkelijker dan ik denk? Let’s find out!

Vegan, Vega of vlees

Ongeveer een jaar geleden al ik alleen vegan maar eerlijk gezegd was dit vooral de keuze van mijn eetstoornis omdat ‘ie dat gezond voor me vond. Nu ik zelf meer aan mijn voeding ‘roer’ sta eet ik waar ik zelf zin in heb. En of je nu vegan, vega, vlees of een combi van alle drie eet, het belangrijkste is dat je eet waar jij je lekker bij voelt, toch?7 ingredienten vegan2

7 ingrediënten VEGAN

Ook dit boek heb ik, net als bijvoorbeeld Gezond Fastfood, op aanraden van Robin van Karakter Uitgevers gelezen. En net als de andere aanraders van Robin was ook dit boek 7 ingrediënten VEGAN weer een schot in de roos. De ondertitel van het boek van Rita Serano,

Heerlijke, puur plantaardige recepten die met maximaal 7 ingrediënten te maken zijn,

klopt precies met de inhoud van het boek. Alle recepten kun je in een handomdraai met slechts 7 ingrediënten super makkelijk maken.
7 ingredienten vegan kookboekWat ik extra leuk aan het boek vind is dat er hele verrassende recepten in staan. Tzatziki met rode biet, burgers met de smaak van zee en gerookte wortel lax, daar loopt het water je toch van in de mond? Zo staat Rita’s kookboek vol heerlijke recepten.
Klein minpuntje vind ik dat er niet bij alle gerechten een foto staat. Tja, ik houd nou eenmaal van veel en mooi beeld. Maar dit doet absoluut niets af aan de inhoud en het heeft mij 100% overtuigd dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om plantaardig te eten.7 ingredienten vegan recept

Zin in vegan food?

Loopt het water je inmiddels al in de mond en heb je trek in een heerlijk Vegan gerecht van Rita? Duik dan heerlijk de keuken in met het boek 7 ingrediënten VEGAN.

Eet jij vegan, vega of vlees?

Nu ben ik wel benieuwd hoe jouw eetpatroon er uit ziet. Ga jij voor vegan, vega, vlees of? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Healthy en easy to make recepten zijn ook meer dan welkom!

liefs llianne

Wil je lekker en gezond eten, maar heb je weinig tijd (en zin) om te koken? Dan is het kookboek Gezond fastfood van Nora French echt iets voor jou!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.