Abs are made in the kitchen

24 juli 2016
Abs are made in the kitchen

In de supermarkt shop je alle ingrediënten bij elkaar, afrekenen en hup de keuken in om je abs-maaltje te fabriceren. Als het zo simpel is, liep nu dan niet iedereen over het strand te flaneren met een sixpack? De zin ‘Abs are made in de kitchen’, klopt dat echt? Is er een recept voor een strakke buik? Binnen 5 minuten googlen was ik een illusie armer. De kitchen is niet alleen the place to be voor een setje mooie buikspieren. Hoe krijg ik m’n abs dan wel strak en zichtbaar?
De Plank - buikspieren

Crunches & sit-ups

Een strak schema met buikspieroefeningen, is dat het recept? Ik google verder. Binnen no time bleek ook dat niet de weg naar een platte buik te zijn. Van elke dag fanatiek crunches en sit-ups doen krijg je super strakke buikspieren, maar zolang er een laagje vet op ligt krijg je die getrainde spieren nog steeds niet te zien.

Gezonde voeding

Hoe verdwijnt dat vetlaagje dan op m’n buik? Google verwijst me nu toch naar the kitchen. Vetbranding is de oplossing. Dus meer energie verbranden dan het totaal aantal calorieën die ik op een dag eet, door: minder te eten of meer te bewegen. Dit alles natuurlijk wel op een gezonde manier. Leven op 1 appel per dag is niet gezond en elke dag 4 uur calorieën verbranden op een crosstrainer is over the top.

Abs are made in…

‘Abs are made in the kitchen’ is dus (naar mijn mening) deels waar. Een strakke buik krijg je door gezond eten in combinatie met buikspieroefeningen. Conclusie: Abs are made in the kitchen and the gym.

Tip

Personal trainer Jeroen van Fit.nl heeft een super leuk circuitje met 5 buikspieroefeningen, kijk maar:

PS. Hoe mooi je een platte buik ook vindt, en hoe hard je je best ook doet dit te bereiken, vergeet niet dat schoonheid niet alleen je buitenkant is. Je echte schoonheid zit van binnen, dat is gewoon de mooie persoon die je bent. Daar kan geen sixpack tegenop!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.