Alpro Mild & Creamy Naturel

1 juli 2016
Alpro mild & creamy

Mijn favoriete ontbijt? Een grote kom havermout! Iets lekkerders bestaat er (volgens mij) niet. Ik was er van overtuigd totdat ik Marit, Lienke en Laura vanochtend op Instagram met een pak Alpro Mild & Creamy Naturel zag. Kan Alpro misschien toch tippen aan mijn favoriete havermoutje?

Alpro Mild & Creamy Naturel

Voordat ik mijn geliefde havermout een ochtend aan de kant zet, wil ik natuurlijk eerst wel even weten wat Alpro Mild & Creamy Naturel nou eigenlijk precies is: 100% plantaardig en een bron van plantaardige eiwitten, van nature arm aan verzadigde vetten, lactose- en glutenvrij en een bron van calcium. Kort gezegd; een plantaardige variatie op yoghurt. Nu ben ik dol op yoghurt, maar ik eet het niet omdat mijn darmen er niet goed tegen kunnen (= PDS). Dit klinkt als een perfect alternatief.
Alpro Mild & Creamy Naturel

Op Alpro missie

Dus ik gelijk op een Alpro missie naar de Jumbo op zoek naar een pak Alpro Mild & Creamy Naturel. En dan wel de ongezoete versie. Tja, zo ben ik dan ook wel weer. En ja hoor, in het zuivelschap stond inderdaad dit nieuwe Alpro-product. Hup mee in m’n karretje en afrekenen maar. Omdat Marit, Lienke en Laura heel leuk een eigen recept hadden bedacht, kon ik natuurlijk niet achterblijven. En mijn reactie? Een…. (tromgeroffel): Preworkout Popeye Power.

Popeye Power – Preworkout-recept

Wat heb je nodig?
– 100 ml Alpro Mild & Creamy (ongezoet)
– handje spinazie
– 1 kiwi
– 1/2 peer
– 5 aardbeien (diepvries of vers)
– 1 stengel rabarber
– handje verse munt
– 1 scoop Whey Vanille

En verder: een blender (of een keukenmachine) en een jar (leuk woord voor een pot)

Hoe maak je  het?
1. Snij de kiwi (wel even schillen), peer en de rabarber in stukjes en doe dit samen met de spinazie in de blender. Blend het geheel (hoe lang hangt af van hoe fijn je het wilt).
2. Roer de Whey door de Alpro Mild & Creamy.
3. Snij de verse munt in kleine stukjes.
4. En dan begint het leukste: het vullen van de jar met de 2 mengsels die je net gemaakt hebt. Eerst een laagje gemengd fruit, dan een laagje Alpro/Whey, nog een laagje gemengd fruit en als laatste nog een laagje Alpro/Whey.
5. Top de jar af met de aardbeien en de munt.
That’s it!

Alpro of havermout?

Of ik mijn favoriete havermout nu voor altijd in de kast laat staan? Ik blijf een enorme havermoutfan. Alpro is super lekker. Maar ook met een bakkie havermout maak je me iedere ochtend nog steeds ontzettend blij. Variatie is het keyword!

Benieuwd wat ik zoal op een dag eet? Neem dan een kijkje in mijn eetdagboek dat ik speciaal voor Folllowfitgirls.com bijhield.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.