Beautygloss Nails by Elegant Touch

28 oktober 2017
beautygloss nails

Beautyblogster Mascha Feoktistova heeft nu naast haar eigen nepwipperscollectie haar beauty-imperium uitgebreid met Beautygloss Nails by Elegant Touch. Nu ben ik meer van de (zoveel mogelijk) puur natuur omdat ik dat het mooiste vind. Op nagelgebied denk ik hier toch ‘ietsje’ anders over en daarom kon ik het niet laten om een setje Strawberry Milkshake Beautygloss Nails te kopen. Ben ik er blij mee? I will tell you all bout it!

Trouwe YouTube volgster

Sinds een half jaar kijk ik trouw Mascha’s dagelijkse blogs en tutorials. Vooral haar dagelijkse vlogs vind ik top en de tutorals kijk ik wel, maar haar stijl vind ik iets to much. Smaken verschillen nou, maar los daarvan doet ze het wel heel professioneel.

Beautygloss nails by Elegant Touch

In onderstaande video vertelt Mascha super enthousiast en trots over haar nieuwe nagellijn en eigenlijk wist ik toen meteen al: die wil ik!

En ja hoor, de volgende dag stond ik bij de kassa van de Etos met een setjes Beautygloss Nails in de kleur Strawberry Milkshake (lichtroze). Je kunt kiezen uit de kleuren lilapaars en een donkerpaarse tint, ze kosten 9,99 en ze zijn exclusief bij de Etos te koop.

Yay of Nay

En dan nu de vraag: ben ik er blij mee? Yep ik ben er happy mee! Omdat ik nog nooit nepnagels gedragen had moest ik wel even puzzelen hoe je ze het makkelijkste aanbrengt. Zelf vond ik de nagels iets te lang en daarom heb ik ze wat korter geknipt. Ik draag ze nu bijna een week en in die 7 dagen lieten er 3 nagels los. Maar in no time plak je ’em weer vast. Dus ja ik ben er super blij mee en mocht je op zoek zijn naar een leuk setje nepnagels dat vind ik de Beautygloss Nails by Elegant Touch echt een aanrader.
beautygloss nails strawberry milkshake
beautygloss nails elegant touch

Make-up of zo naturel mogelijk?

Zoals ik al zei ben ik zelf het type ‘zo natural mogelijk’ en jij, ben jij van echt van de make-up of houdt je het ook het liefst zo simpel en natuurlijk mogelijk?

liefs llianne

De baret is hot en de season musthave! Draag jij ’em al?

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

De beste beautytips voor in de winter | llianne.com - all about a healthy life 6 januari 2018 at 20:21

[…] Beautygloss Nails by Elegant Touch […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.