De bike shorts trend

8 augustus 2018
bike shorts trend

Kim Kardashian zei het al: ‘Bike shorts are the new leggings’. Het heeft even geduurd maar nu nemen de grote modemerken Kim’s opmerking echt serieus: de bike shorts trend is hot. Dus wil je helemaal on trend voor de dag komen, dan is een bike short dé musthave voor je (zomer)garderobe.

Take it seriously

Toen mijn zussie zei dat bike shots back on track zijn dacht ik dat ze een grapje maakt. Dat meen je niet! Diezelfde avond vertelde Olcay bij RTL Boulevard over deze trend. Als beide fashionista’s hetzelfde op dezelfde dag zeggen, dan zit er niks anders op: take it seriously! Du wil je je (zomer)garderobe snel even een frisse boost geven, dan is een bike short dé musthave voor je (zomer)garderobe.

How to wear bike shorts

Dan nu de grote vraag: hoe draag je een fietsbroek zodat het stylish verantwoord is en je niet net de plank mis slaat? Als je het filmpje hierboven bekeken hebt, zag je al verschillende leuke looks. Eigenlijk kun je er (bijna) alles bij dragen: van sneaker tot hakken en van een crop top, een sweater, een blouse tot een blazer. En dat maakt het juist zo’n leuke trend, wat je style of figuur ook is, iedereen kan er mee uit de voeten.

Foto Pinterst

Foto Pinterest

Foto Pinterest

Foto Pinterest

En zo kun je nog veel meer leuke outfits met een bike short stylen.

Om er eentje te kopen is hier in Groningen nog effe een dingetje: nergens te vinden! Misschien is de rest van Nederland al ruim voorzien van een leuke collectie, zo niet dan kun je, net als zussie en ik, altijd nog online terecht.

Tip: je kunt niet alleen een fietsbroekje bij een sportwinkel kopen, maar kijk zeker ook tussen het ondergoed van bijvoorbeeld de Hema (lekker budgetproof).

biker shorts trend look

M’n zus outfit of the day; love it!

Iets voor jou?

Zelf vind ik het een ontzettend leuk fashion item omdat je er allerlei leuke looks mee kunt stylen. En jij, is een bike short iets voor jou of laat je deze trend liever aan je voorbij gaan?

liefs llianne

Ga je nog op vakantie? Houd dan een plekje vrij voor het boek Sexy, but tired. But Sexy. van Jamie Li!

Ik denk dat je dit ook interessant vindt... Toch?!

3 Comments

VOGUE: het grote September Issue | llianne.com - all about lifestyle 9 augustus 2018 at 16:22

[…] De bike shorts trend […]

Reply
Novellu | VOGUE: HET GROTE SEPTEMBER ISSUE 10 augustus 2018 at 12:03

[…] je helemaal on trend voor de dag komen, dan is een bike short dé musthave voor je […]

Reply
My week in pics #plog 32 | llianne.com | all about lifestyle 13 augustus 2018 at 06:11

[…] De bike shorts trend […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.