Bikini’s & badpakken waar elke vrouw blij van wordt

6 mei 2018
bikinis

Voel jij je ook zo onzeker in een bikini of badpak? En dan heb ik het nog niet eens over alle stres om er een er eentje te kopen waar je je nog een beetje happy in voelt. But ladies I have got news for you! Ik heb een collectie bikini’s en badpakken gespot waar (volgens mij) elke vrouw blij van wordt.

Vrouwen en onzekerheid

Ik vraag me wel eens af of er überhaupt vrouwen zijn die 100% blij met hun lichaam zijn. Te dik, te dun, te slap, en zo kan ik nog wel even door gaan. Zelf heb ik er ook ‘last’ van en focus ik me vaak alleen maar op de delen van mijn lichaam waar ik minder blij mee ben. Zonde eigenlijk want alle dingen die ik wel mooi vind aan mezelf lijken opeens niet meer te bestaan. En trouwens, wat IS mooi en WIE bepaald dat eigenlijk? Dus mijn voorstel is: laten we ons focussen op ALLES WAT WE WEL MOOI vinden en ons al helemaal NIKS AANTREKKEN van de MENING van ANDEREN. We kunnen het in ieder geval proberen en elkaar hier bij helpen, toch?

Fabulous & powerfull

Als je straks op je vakantie heerlijk wilt genieten van zon, zee en strand kom je er niet ondertuit om iets van badkleding te dragen. En het allerliefst iets van swimwear waar je je fabulous & powerfull in voelt, toch? Nu heb ik toch een leuke collectie ontdekt: de swimwear collectie van WEEKDAY! En nee, dit is geen #spon, dit is 100% mijn eigen enthousiasme!

MY BODY | MY IMAGE

WEEKDAY haar nieuwe swimwear collectie draagt de naam MY BODY – MY IMAGE (love it!) en is gemaakt is in samenwerking met 25 vrouwen uit Nederland, Duitsland, Groot-Britannië en Zweden. WEEKDAY vroeg deze vrouwen om zelfportretten te maken waarin zij de controle hebben over hoe het vrouwelijk lichaam geportretteerd wordt in de media. Ze kregen alle vrijheid om zichzelf vast te leggen, precies op de manier waarop zij het graag zouden zien. Zonder restricties. Het resultaat vind ik fantastisch; het is oprecht en realistisch. Just love it!

Bikini’s & badpakken van WEEKDAY

bikinis weekday badpak oranje

bikinis weekday blauwbikinis weekday badpak rood
bikinis weekday zwartbikinis weekday wit badpak

Al deze prachtige power vrouwen geven je toch een enorme boost zelfvertrouwen? Ik vind ze allemaal even mooi, fantastisch en prachtig. En dan heb ik het nog niet eens over de trendy bikini’s en badpakken. Ben je benieuwd naar de hele MY BODY | MY IMAGE collectie? Kijk dan zeker even op WEEKDAY.nl. En ook niet geheel onbelangrijk, ze zijn nog betaalbaar ook!

liefs llianne

Niet alleen een bikini of badpak is een musthave in de zomer: jurkjes – 5 dresses to impress

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.