Black Friday: laat je niet gek maken!

22 november 2018
black friday

De Black Friday sales vliegen je om de oren, en ik geef toe al die aanbiedingen zien er super aantrekkelijk uit. Als je dol bent op fashion is Black Friday maar wat aantrekkelijk, toch?! Maar neem van mij aan: laat je niet gek maak door alle commercie en voordat je ‘los gaat’ zou ik zeker deze tips even lezen. Dan weet je zeker dat je de beste deals scoort!

Hoe overleef je Black Friday?

Als je de commercie moet geloven is Black Friday dé dag die je als fashionista echt niet mag missen. Maar is dit echt waar of zit er toch een addertje onder het (online) gras? Als je onderstaande 4 tips in gedachte houdt is de kans groot dat jij de beste deals scoort.
black friday tips

Laat je niet gek maken op Black Friday!

 1. Bereid je goed voor

  Ga niet last minute als een dolle shoppen, maar bereid je goed voor en vraag jezelf af wat je echt graag wilt en/of nodig hebt.

 2. Oude meuk?

  De kans is klein dat je op Black Friday de nieuwste fashion items voor een prikkie scoort. Veel (online)shops zien Black Friday als een mooi moment om van hun oude voorraad af te komen. Dus let goed op, dat je niet een ‘net niet meer on trend’ item op de kop tikt.

 3. Houd je hoofd koel

  Op = op, 3 halen is 2 betalen, korting tot 75%, dit soort lokacties klinken super verleidelijk. Laat je niet gek maken door deze ‘lokkertjes’! Haal eerst 3 x rustig adem en bedenk of je het echt nodig hebt. Is het antwoord ja? Sla je slag!

 4. Black Weekend

  De aanbiedingen van Black Friday gelden vaak ook nog op zaterdag en zondag. En trouwens, de aanbiedingen die onder de naam ‘Black Friday’ vallen heten over een paar weken opeens ‘mid season sale’ of wat voor mooie naam ze er ook maar aan geven.

black friday saleGa jij los op Black Friday?

Als shoplover kan ik het niet laten om morgen toch even te kijken of er wat items van m’n wishlist in de sale zijn. En jij, sla jij je slag op Black Friday?

liefs llianne

Ook leuk om nu extra voordeling te shoppen: een comfi teddy coat!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.