5 redenen om bloemen in huis te halen

5 juni 2019
bloemen in huis

Groene kamerplanten in je interieur zijn trendy, maar een bos bloemen mag ook absoluut niet in je huis ontbreken. Bloemen maken je blij, ze fleuren in no time je hele interieur op én er zijn nog meer redenen waarom een bos bloemen niet in je interieur mag ontbreken: 5 redenen om bloemen in huis te halen.

Zeg het met bloemen

Ik trakteer mezelf regelmatig op een bos bloemen. Als je straks de redenen leest waarom je bloemen in huis moet halen begrijp je gelijk waarom. Ik trakteer niet alleen mezelf, maar ook mijn dierbaren graag op een bos bloemen. Soms omdat ik het leuk vind om iemand te verrassen of omdat ik iemand, om wat voor reden dan ook, een hart onder de riem wil steken.

Bloemen zeggen vaak meer dan 1.000 woorden. Vind je ook niet? En tegenwoordig is online bloemen bestellen echt super easy. Net als bloemen laten bezorgen door heel Nederland. Dus no more excuses om binnenkort iemand blij te maken met een mooie bos bloemen. Wat jij?

5 redenen om bloemen in huis te halen

1. Happiness in huis

Ik zei het al, van bloemen word je blij. Verras iemand met een bos bloemen en er verschijnt gegarandeerd een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Haal je bloemen in huis, dan breng je gelijk een stuk happiness en vrolijkheid in je huis. Heerlijk toch?!

2. Geurexplosie

Oké, niet alle bloemen ruiken lekker en de ene bloem ruikt sterker dan de andere. Haal bloemen in huis die jij heerlijk vindt ruiken en geniet elke keer als je de kamer binnenkomt van een lovely geurexplosie.

bloemen in huis

3. Ontspannend & stressverlagend

Net als kamerplanten werken bloemen ontspannend en ze verminderen stress. Een beetje rust en ontspanning kunnen we volgens mij allemaal wel gebruiken…

4. Healthy air

Bloemen zuiveren de lucht, dus bye bye vieze luchtjes en hello healthy fresh air.

5. Good vibe

Bloemen zorgen voor een good vibe in je huis en kunnen de energie in een ruimte herstellen. In een huis vol goede energie voel je jezelf gelijk ook een stuk fijner. Heerlijk toch?

Bloemen in mijn nieuwe huis

Naast deze vijf, zijn er nog meer redenen waarom er eigenlijk altijd een bos bloemen in je huis moet staan. Nu moet ik wel even iets bekennen. Ik ben net verhuisd en in my new home staat nog geen bos bloemen. Oeps. Zal ik het mezelf lekker makkelijk maken en, net als de kamerplanten die ik online besteld heb, ook bloemen bestellen en thuis laten bezorgen? Of kom jij gezellig bij me op de koffie met een bos bloemen? Je bent van harte welkom!

liefs llianne

Ga jij binnenkort ook verhuizen? Verhuizen zonder stress doe je zo!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.