Trend alert: de bloemenprint

16 september 2019
bloemenprint

Ai, afscheid nemen van de zomer doet best een beetje pijn, vind je ook niet? Om de pijn iets te verzachten is mijn motto: shop een nieuwe outfit met een fleurige touch om het zomerse gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Toeval of niet, de bloemenprint is deze herfst helemaal on trend. Laat je heerlijk inspireren door de leukste fashion items met een bloemenprint.

Bye bye summer

Wat gaat de tijd snel hé. Zo lag ik heerlijk in m’n bikini te genieten van zon, zee en strand op Curacao, en van het ene op het andere moment is het herfst. Ai, wel even pijnlijk om afscheid van de zomer te nemen. Toch heeft een nieuw seizoen ook z’n voordelen: de gezelligheid in huis halen én je garderobe aanvullen met leuke fashion items. De look waar ik deze herfst voor ga heb ik al aardig in m’n hoofd. Een van de hoofdrollen in m’n nieuwe garderobe wordt gespeeld door…. (tromgeroffel)… de bloemenprint!

Fashion inspiratie: de bloemenprint

Het leven gaat niet altijd over rozen, maar de fashion items gaan deze herfst absoluut over bloemen. Check this out!

Doorknoopjurk met paisley print van Tramontana; love it!

Je kunt toch niet anders zeggen dat zo’n vrolijke bloemenprint je echt een heerlijke summer vibe gevoel geeft? Deze herfst ga ik voor de maxi-jurken met een bloemenprint. Met een sweater of een vest en een paar sneakers draag je hem lekker basic en sportief. Wil je meer een classic of een business look? Combineer je maxi-jurk dan met een blazer en een paar pumps. Je ziet het, met een item kun je meerdere looks creëren. Altijd handig, wat jij?

Dat ik enthousiast over de bloemenprint ben is je nu denk ik wel duidelijk. En jij, ga jij deze herfst voor een mooi fashion item met een bloemenprint?

liefs llianne

Denk je ‘leuk zo’n bloemenprint maar welke kleur staat me nou het beste?’ Vraag om kleuradvies bij een styliste! Als je de juiste kleuren draagt haal je het beste uit jezelf naar boven én het bespaart je aantal miskopen. Het is dus ook nog een goed voor je portemonnaie, altijd fijn.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.