Bloggen voor Followfitgirls.com

14 januari 2017
Followfitgirls

Mijn blogs opsturen naar Marlou van Followfitgirls.com vond ik super spannend, maar het wachten op een reactie viel hier compleet bij in het niet. En daar was dan opeens hét mailtje: ‘Bedankt voor je leuke artikelen en wat mij betreft kun je aan de slag als blogger voor Followfitgirls!’. Hoe blij ik was? Springend en dansend stond ik achter mijn laptop. A dream come true!

Mijn blogs voor Followfitgirls

Mijn grootste wens is om een gezonde balans te vinden in een healthy lifestyle. Get fit, enjoy food & be happy; dat is het doel dat ik voor ogen heb. Wat voor artikelen ik voor Followfitgirls ga schrijven? Tips, trics, soms iets over een van mijn (eet)struggles, maar zeker ook lekker luchtig over van alles en nog wat waar elke fitgirl blij van wordt.

A Positive fibe

Deze dream come true is voor mij een enorme positive fibe die ik best gebruiken kan om te herstellen van anorexia. Van schrijven wordt ik helemaal happy. Mijn eetstoornis vind het maar niks: kom met die lui kont achter je laptop vandaan en hup naar de gym! I do not care; dit is MIJN keuze, dit is wat IK wil.

Lees je mee?

Ben je benieuwd naar de blogs die ik als followfitgirl schrijf? Kijk dan snel op Followfitgirls.com.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Followfashion.com: m'n nieuwe challenge! Carrotscrunchesandcandy.nl 29 mei 2017 at 19:23

[…] Bloggen voor Followfitgirls.com […]

Reply
My Jewellery: on-trend en lekker eigenwijs | Carrotscrunchesandcandy.nl 13 juni 2017 at 19:38

[…] je weet schrijf ik niet alleen regelmatig blogs voor Folllowfitgirls, maar ook voor Followfashion.com. De eigenaresse van beide websites, Marlou, tipte me voor een […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.