Body & Fit Shop

31 mei 2016
Body & Fit Shop

Allerlei smaken en soorten eiwitshakes, 1001 vitaminepillen & mineralen, de wereld aan superfoods; ik kan uren struinen door de webshop van Body & Fit. In de supermarkt laten de schappen met chips, koek en cola met koud. Laat je me los in de webshop van Body & Fit? Blijer kun je me niet maken!

Nothing beats a fit body

Het rondkijken in de shop alleen al is heerlijk. Wat is er allemaal? Wat doet het met je lijf? Reviews lezen? Handige items spotten? Welke nieuwe items zijn er? Langzaam vult mijn basket zich met van alles en nog wat. Ho! Wat staat er op de kassabon? Heb ik het (echt) nodig? Ben ik nog iets vergeten? Er valt wat af, komt wat bij en ik reken af. Dan komt er nog iets leuks. Misschien heel kinderachtig, maar bij het afsluiten van je bestelling mag je een gratis product kiezen. Ik geef toe het is oer-Hollands, maar ik ben er dol op.
Body & Fit Shop

Mijn ervaring met de Body & Fit Shop

Het aanbod is ontzettend groot en ook nog voor een mooie prijs (ook niet geheel onbelangrijk). Qua levering? Super snel. Binnen een paar dagen (vaak heb je het de volgende dag al) staat de ‘healthy box’ al bij je op de stoep. En uitpakken maar!

De Body & Fit Shop?

Ken je ze nog niet? De Body & Fit is sinds 1995 werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Sindsdien hebben ze niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar zij voor honderd procent achter staan. Het internet en distributiecentrum is gevestigd in Heerenveen. Naast de 24/7 webshop, ben je in Zwolle (Thorbeckegracht 38) en Amersfoort (Zuidsingel 69) ook van harte welkom in de winkel.

PS. Door mijn enthousiasme lijkt dit misschien een sponsored blog… Nope! Dit is mijn persoonlijke mening en ervaring (en enthousiastme).

© Foto’s: Body & Fit

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.