Alaaf! What to wear met carnaval

11 februari 2020
carnaval inspiratie

Yaaaay! Nog maar een paar weken en dan is het carnaval! Heb jij je pakske al klaar hangen? Of krijg je bij deze vraag accuut een paniekaanval en rode vlekken in je nek? Dat is helemaal niet nodig: what to wear met carnaval. Enjoy!

More is more

Voordat ik je vertel what to wear tijdens alle leuke carnavalsfeestjes die voor de deur staan moet ik je eerst iets bekennen. Ik heb nog nooit carnaval gevierd. Nee, echt niet. Ik ben geboren en getogen in Groningen. Een super leuke stad waar je welk weekend wel een feestje kunt vieren. Behalve carnaval. Op studentenfeestje na dan, vermoed ik.

Terug naar het onderwerp van deze blog: welke outfit trek je aan? Eigenlijk kun je de plank bijna niet misslaan, op een regel na: do not underdress. Vaak telt less is more, maar tijdens carnaval more is more! Ter inspiratie heb ik een paar super leuke ‘more is more’-outfits voor je uitgezocht.

What to wear: Carnaval inspiratie

Hoe leuk zijn al deze outfits? Nou ik kan niet anders zeggen dat zelfs een nuchtere Grunningse als ik accuut zin in een carnavalsfeestje krijg. Vooral het pokemon verkleedpak en die roze Barbie trainingspak, I like it. I like it a lot. Ik zeg: Alaaf, op naar het zuiden!

En weet jij al welk pakske jij met carnaval gaat dragen? Ga je voor een scary horror kostuum, haal je je toffe oktoberfest kleding uit de kast of.. .Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben super benieuwd!

Alfaaf,
llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.