Season musthave: de coin necklace

21 februari 2018
coin necklace

Het is zo simpel want het is niet meer dan een ketting met een munt, toch is een coin necklace super trendy en echt een musthave this season. Het subtiele kettinkje combineer je met een paar korte kettinkjes of een choker en je bent helemaal on trend.

Pink prinsessenkistje

Weet je wat ik vroeger altijd graag wilden hebben en (helaas) nooit gekregen heb? Een zuurstok roze prinsessenkistje om mooie bling bling juwelry in te bewaren. Eigen paste het helemaal niet bij me omdat ik een echt ‘buitenspeel’-kind was en toch wilde ik het dolgraag. Zo heb ik ook tijden lang ‘gezeurd’ om glimmende lakschoentjes met knoopjes. Vooral wat ik met die ‘knoopjes’ bedoelde was voor iedereen een mysterie en dat snapte ik dan weer niet. Gewoon glimmende pareltjes, logisch toch?

Fashion wishlist

In plaats van ‘dromen over’ heb ik nu een fashion wishlist waar nu onder andere een coin necklace op staat. Van dit soort kleine dingen kan ik echt super blij worden en dat maakt het juist zo leuk om niet alles gelijk te kopen wat je graag wilt hebben. Niet dat het geld me op de rug groeit, maar er zijn duurdere dingen dan een coin necklace.

De coin necklace

Net als bij andere fashion items zijn kettingen onderhevig aan trends en right now is de coin necklace helemaal hot. Het leuke van de ketting is dat je, naast dat je ze in allerlei soorten en in zowel goud als zilver kunt kopen, je je outfit er in no time een trendy twist aan geeft. Hou je van simpel, draag dan alleen een coin ketting of leef je uit en combineer ‘em met andere kettingen. It’s up to you!coin necklace zilver

SILVER COIN – 19,95 (ook verkrijgbaar in het goed en in de letters A-Z)

coin necklace goud

PENDANT NECKLACE  COIN EYE – 24,95 (ook verkrijgbaar in het zilver)

Foto Styletoday

Heb jij een fashion wishlist?

Als struinend over het web vult mijn wishlisht zich zonder enig probleem. En jij, heb jij ook een fashion wishlist? En als je die hebt ben ik wel heel benieuwd welke items jij er op hebt staan…

liefs llianne

Weet je wat er bijvoorbeeld op mijn wishlist staat? Items van de Scotch & Soda ‘Born to love’ collectie.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Hippe retro screensaver klok | llianne.com - all about lifestyle 24 februari 2018 at 19:55

[…] Season musthave: de coin necklace […]

Reply
Dad sneaker: love for big running shoes | llianne.com - all about lifestyle 17 maart 2018 at 13:52

[…] Season musthave: de coin necklace […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.