Confession time: 8 dingen die je nog niet van me wist

8 april 2019
confession time

Sinds ik deze blog de lucht in geslingerd heb, heb je al van alles en nog wat over me kunnen lezen. Toch zijn er nog some juicy details die ik je nog nooit verteld heb. Nieuwsgierig? Lees snel verder: 8 dingen die je nog niet van me wist!

Je meent het!

Een vriendinnetje bracht me op het idee om deze blog te schrijven omdat ze bijna van haar stoel viel toen ik vertelde dat ik nog nooit online eten besteld heb. Ze keek me met grote ogen aan en het enige wat ze uit kon brengen waren de woorden: ‘Je meent het!’. En zo heb ik nog wel een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet van me weet…

dingen die je nog niet van me wist blog

Op het terras viel een vriendinnetje bijna van haar stoel toen ik vertelde dat ik nog nooit online eten besteld heb.

8 dingen die je nog niet van me wist

1. Geen zin om te stretchen

Om stretchoefeningen te doen voordat je met het ‘echte’ werk in het krachthonk begint is heel goed om je spieren even op te warmen. Toch doe ik het bijna nooit omdat ik er simpelweg geen zin in heb. Erg hè!

2. Geen sit-ups voor mij

Een paar minuten planken, dat doe ik met drie vingers in mijn neus. Figuurlijk gezien dan hè. Maar als je me vraagt om een paar sit-ups te doen, dat lukt me never nooit niet. Ik heb het meerdere keren geprobeerd, maar door de bolling in mijn onderrug kan ik oefenen wat ik wil maar een sit-up zit er voor mij echt niet in.

3. Een borstvergroting

Zo’n 10 jaar geleden heb ik een borstvergroting gehad. Ik voelde me alles behalve vrouwelijk met cup AA en daarom heb ik ze laten vergroten naar een beschaafde cup C. Ik heb het echt voor mezelf gedaan, en weet je, ik heb er geen seconde spijt van gehad.

4. Ik rook

Deze vind ik echt heel gênant om te vertellen. Mijn levensstijl is best healthy al zeg ik het zelf. Ik sport veel, ik eet gezond en ik drink geen alcohol.

Roken past allesbehalve in dit healthy plaatje. Ik heb twee keer een poging gedaan om te stoppen, toch lukt het me niet om er definitief een punt achter te zetten. Voor mijn gezondheid (ik heb een chronische alvleesklierontsteking en het syndroom van Raynaud) is het best belangrijk dat ik stop met roken. Daarom ben ik nu aan het uitzoeken of er hulpmiddelen zijn die me kunnen ondersteunen om te stoppen. Zo ben ik al aan het kijken of een wegwerp e sigaret misschien iets voor me is. Heb jij hier misschien ervaring mee? Ik ben namelijk heel benieuwd wat de beste e sigaret is. Laat je het me weten in een reactie hieronder? Waardeer ik enorm!

5. Springangst

Ik ga niet snel een sportieve uitdaging uit de weg, maar als ik ergens op moet springen… Doodeng! In de sportschool heb ik meerdere keren geprobeerd om mijn springangst te overwinnen. Helaas zonder resultaat, box jumps zijn gewoon not my thing.

6. Eeltknobbels

Krachttraining is mijn grote passie. Klein minpuntje is wel dat het me niet alleen spiermassa en een boost energie oplevert, maar ook eeltknobbels op mijn handen. Niet echt ladylike en ik vind het behoorlijk gênant.

7. Miss kluns

Als je me online al een tijdje volgt heb je tussen de regels door al kunnen lezen dat ik best een kluns ben. Regelmatig struikel ik over mijn eigen voeten of laat ik iets uit mijn handen vallen.

8. Mijn gebit verdient niet de schoonheidsprijs

Het is niet dat ik mijn tanden niet poets of dat ik nooit met tandenstokers in de weer ben, maar ik heb gewoon geen mooi gebit. Ik mis een paar kiezen en mijn tanden hebben helaas ook niet zo’n mooie witte tandpasta commercial kleur. Ik schaam me er zelfs zo voor dat ik liever niet lachend op de foto wil.

Zo nu ken je me weer een beetje beter. Wel ben ik benieuwd welke van deze 8 dingen je het meest verrassend vindt. Laat je het me weten in een reactie hieronder?

liefs llianne

Wist je dat ik als virtual assistant maar een paar dingen nodig heb om mijn eigen toko te runnen? Ja echt! 3 dingen waar ik als virtual assistant niet zonder kan.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Forex Review 16 april 2019 at 16:38

Vorig Jaar augustus een CVA gehad, nu na een lange periode van revalidatie ga ik volgende week woensdag voor het eerst weer op de motor een stukje rijden, wat kijk ik hier ontzettend naar uit! kan niet wachten tot het volgende week woensdag is. bovenstaande punten kloppen precies !

Reply
llianne 17 april 2019 at 17:57

Dankjewel voor je reactie! Wat heftig zeg wat je hebt meegemaakt! Heb je al op de motor gereden? Liefs lianne

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.