Ik ga op vakantie naar Curaçao!

26 april 2019
Curaçao

OMG! Na zo’n 5 jaar vakantie ‘vieren’ in mijn achtertuin ga ik dit jaar eindelijk weer écht op vakantie: ik ga naar Curaçao!

Ik durfde niet…

Misschien klinkt het heel suf, maar de reden waarom ik zolang niet op vakantie ben geweest is heel simpel. Ik durfde niet. Bij het idee alleen al dat ik niet gewoon mijn dagelijkse dingetjes kon doen, raakte ik al bijna in paniek. Niet dat ik dit hardop zei hoor, als mensen vroegen waarom ik niet op vakantie ging had ik altijd wel een mooi excuus. Dit jaar ben ik er klaar voor. Oké, ik vind het best een tikkie spannend maar het gevoel ‘ik heb er ongelofelijk veel zin in’ heeft absoluut de overhand. Laat de vakantievoorpret maar beginnen!

Vakantievoorpret

Het duurt nog wel even voordat het echt tijd is om mijn koffer te pakken, maar tot die tijd geniet ik heerlijk van alle voorbereidingen. En met die voorbereidingen bedoel ik vooral: wat voor kleding neem ik mee. Ik heb al even in mijn kast gekeken en qua zomerkleding hang/ligt er niet veel soeps tussen. Heel vervelend dat ik nog wat zomerse items moet shoppen, wat jij?

Mijn koffer heeft zolang in de schuur gelegen dat ‘ie ook aan vervangen toe is. Bij de Hema zag ik al een leuke koffer en ik zag dat ze ook bagage organizershebben. Deze organizers hebben ze in verschillende formaten en ze zijn ideaal om je kleding en accessoires in op te bergen. Zo houd je gemakkelijk alles in je koffer bij elkaar.

What to do & see op Curaçao

Wat ik misschien nog wel het leukste vind om te doen voordat we op vakantie gaan is het bedenken wat we allemaal kunnen gaan doen. Wel met de nadruk op het woord kunnen, niks moet (bijna) alles mag. Ik denk dat me me ook al heerlijk ga verdiepen in welke leuke strandjes en food hotspots er zijn. Dus als je tips hebt? Laat het me weten in een reactie hieronder. Vinden m’n zus en ik superleuk!

De komende tijd houd ik je natuurlijk op de hoogte van alle voorbereidingen enzo. Dus ik zeg: to be continued!

liefs llianne

Sporten op vakantie? Oh yes I will! Bijvoorbeeld deze HIIT workout!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Storytime #1: mijn borstvergroting + Q & A | llianne.com - all about lifestyle 31 juli 2019 at 13:57

[…] OMG! Na zo’n 5 jaar vakantie ‘vieren’ in mijn achtertuin ga ik dit jaar eindelijk weer écht op vakantie: ik ga naar Curaçao! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.