Dad sneakers: love for big runnig shoes

28 juni 2018
dad sneakers

Dad sneakers, je vindt ze geweldig of je vindt ze spuug lelijk. Nope een middenweg bestaat niet. Ik vind ze helemaal geweldig omdat ik ze mega stoer vind en ze zitten ook nog eens fan-tas-tisch!

Back in the old days

Nu vind ik dad sneakers helemaal geweldig maar dat is niet altijd zo geweest. Ooit, lang geleden, toen ik nog met mijn ouders op vakantie ging schaamde ik me de haren van mijn hoofd als mijn vader met ‘die dingen’ over de camping liep. Daar ging ik echt niet naast lopen! En nu –tig jaar later vind ik ze helemaal hip. Als je me dat toen verteld had? Nee, dan had ik je echt never nooit niet geloofd.

Hoe cool zijn deze File sneakers | Foto Pinterest

How to wear dad sneakers

De sneakers die mijn vader vroeger droeg hebben wel een ‘kleine’ metamorfose ondergaan en ze zien er toch een tikkie meer fashionable uit dan in the back old days en nu kun je ze zo’n beetje bij elke outfit dragen. En trouwens eigenlijk ook nog ‘es het hele jaar door zodat je je investering in zo’n paar (tja overal hangt een prijskaartje aan) absoluut meer dan waard is. Je kunt ze onder een paar stoere jeans, nette pantalon of trendy jurkje dragen; alles kan! Qua kleur kun je het ook zo gewaagd maken als je durft; van felle kleuren tot basic wit. It’s up to you!
dad sneakers bronx

Bronx Sneakers | 129,95

 

dad sneakers nike

ROZE NIKE SNEAKERS | 84,95

dad sneakers puma wit

dad sneakers nike zilverNike W Air Max Zero | 139,99

Dad sneakers: yay or nay?

Ik zeg thumbs up voor de dad sneaker, en jij vind jij het een big YAY of definitely een NAY?

liefs llianne

Heb jij al een coin necklace? Dit subtiele kettinkje is echt een musthave this season.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.