Dafne Likes

3 april 2017
Kookboek Dafne Likes

‘Dafne likes’, een kookboek vol recepten en persoonlijke verhalen van ‘onze’ topatlete, dé sprintkoningin van Nederland: Dafne Schippers. Hoe leuk is dat?! Ik verheug me er nu al op!

I love Dafne & I love 2 cook

De combinatie van Dafne en een kookboek voelt voor mij als een optelsom: I love Dafne & I love 2 cook. Het boek wil ik dan ook dolgraag hebben en mag/kan gewoon niet in het rijtje kookboeken in mijn boekenkast ontbreken. Het boek ligt nog niet in de winkels, dus helaas wordt mijn geduld nog even op de proef gesteld. Begin mei is het grote moment dan echt daar: dan wordt het blauwe pakketje van Mr. Bol bezorgd. Ik heb er zo’n zin in!

Maar weet je, het liefs zou ik Dafne graag face to face al mijn vragen op haar afvuren. Een interview met onze eigen springkoningin Dafne Schipper, hoe cool zou dat zijn… Dus Dafne, als je dit nou heel toevallig leest, je mag me altijd bellen, mailen of gewoon gezellig op de thee komen. Je bent altijd van harte welkom!

Kookboek Dafne likes

Het kookboek Dafne likes staat vol met gezonde recepten die je snel klaar maakt en nog super lekker zijn ook. In het boek geeft Dafne tips voor een aantal supersnelle snacks en ze vertelt wat je het beste voor en na het sporten kunt eten. Een belangrijke plek in het boek zijn de feestelijke en makkelijke menu’s voor het hele gezin, iets waar Dafne grote waarde aan hecht. De recepten zijn aangevuld persoonlijke achtergrondverhalen waardoor het kookboek een mooi kijkje geeft in haar dagelijkse leven. Vanaf 9 mei is het boek te koop of reserveer nu alvast een exemplaar op Bol.com.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.