Desenio: trendy posters en prints

5 augustus 2017

Loop je al weken te tubben hoe je die ene wand in je huis een beetje kunt opleuken? Ik heb een goed idee: vrolijk je wand op met een poster of print van Desenio! Na een lange zoektocht vond ik Desenio precies datgene wat ik zocht. En het leuke is: Desenio heeft (naar mijn mening) voor ieder wat wils. I will show you!

Pimp my wall

Al maanden irriteerde ik me aan het groenige hang op de muur in mijn woonkamer, maar voordat ik het er af wilde halen leek het me wel zo handig dat ik een alternatief had. Tja, en dat was nou net het probleem: ik wist niet wat ik wilde. Gelukkig is er dan Pinterest en Instagram; voor mij the place to be als het om inspiratie gaat. Van fashion tot fitness, en zeker als het om interieur gaat.

Op Instagram stuitte ik op de posters van Desenio en ‘a split second later’ had ik er 2 besteld.

Binnen een week had ik ze al in huis, YAY! Deze 2 heb ik besteld:
desenio posters kate moss

KATE MOSS, LIFE IS A JOKE

desenio posters coco

COCO

Posters & prints van Desenio

Bij het Deense bedrijf Desenio vind je de wereld aan posters en prints van hoge kwaliteit en ook nog eens voor een leuke prijs. Ja, ik als Hollandse let natuurlijk wel op de kleintjes (als je begrijpt wat ik bedoel).

Ze volgen de laatste trends op interieurgebied en passen hun assortiment daar regelmatig op aan.

De website is heel handig in gebruik want je kunt heel makkelijk zoeken op verschillende categorieën zodat je niet in het enorme aanbod verdwaalt en als je wilt kun je bij je poster ook gelijk een lijst kopen. Super handig. Ook qua betaling, levering en klantcontact ben ik heel tevreden en heb ik geen minpunten ontdekt.

DIY: fotowand

Zoals je ziet heb ik zelf heel simpel 2 poster naast elkaar gehangen, maar je kunt ook een hele mooie fotowand maken. Hoe pak je dit aan? Met deze tips van Desenio creëer je in no time een prachtige fotowand.

  1. Maak eerst een ‘plan van aanpak’ en tekenen het bijvoorbeeld uit of leg de poster uit over de vloer.
  2. Houd een waterpas bij de hand als je de posters naast elkaar wilt hangen.
  3. Wil je de posters boven een meubel hangen? Ga dan uit van de breedte van het meubelstuk en bepaal aan de hand daarvan waar je de poster ophangt.
  4. Voor een ruimtelijk effect in een grote kamer maak je de afstand tussen de posters breder.
  5. Je creëert een levendig effect op je fotowand door verschillende formaten posters met hetzelfde thema op te hangen. Heb je een collectie foto’s die qua ‘rode draad’ niet echt bij elkaar passen, gebruik dan wel dezelfde stijl en kleur lijsten.
  6. Liever geen foto’s aan de wand? Zet de posters tegen de muur en plaats er verschillende voorwerpen (bijvoorbeeld kaarsen of planten) tussen.


Trouwens dit is #nonspon, ik ben zelf gewoon super enthousiast over Desenio en vandaar dat ik dit graag met je wil delen.

Liefs Lianne

Ik word super blij van een gezellige thuissfeer, maar natuurlijk weet ik ook dat ik daar uiteindelijk niet echt gelukkig van word…

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

IKEA 2018: 800 nieuwe designproducten | Carrotscrunchesandcandy.nl 1 september 2017 at 09:29

[…] Loop je al weken te tubben hoe je die ene wand in je huis een beetje kunt opleuken? Ik heb een goed idee: vrolijk je wand op met een poster of print van Desenio! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.