Dushi Curaçao

16 augustus 2019
sushi Curaçao

Mijn vakantie naar Curaçao was echt a dream come true! Ik had al zo’n vermoeden dat het een prachtig eiland is, maar nu ik er zelf met m’n blote voeten over het té witte zandstrand gebanjerd heb… OMG wat is Curaçao mooi! Nieuwsgierig? Lees (en kijk) dan zeker snel even verder & enjoy mijn Dushi Curaçao experience!

Op naar Curaçao

Deze zomervakantie heb ik na zo’n 7 jaar eindelijk mijn achtertuin weer eens ingeruild voor een zonnige vakantiebestemming. M’n zus en ik hadden al bijna een strandvakantie naar een zonnig Grieks eiland geboekt, maar toen we zagen dat het prijsverschil met een vakantie naar Curaçao minimaal was.. Tja, toen was de beslissing in no time genomen: op naar Curaçao!

OMG wat is Curaçao mooi!

Sorry dat ik het woord OMG al meerdere malen in deze blog gebruikt heb. Ik weet gewoon geen beter woord dat precies omschrijft wat ik van dit ongelofelijk mooie eiland vind. De prachtig witte zandstranden, het zeewater dat zo ongelofelijk helder is, de super relaxte vide die er hangt, het heerlijke eten, de o zo vriendelijke bevolking… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Vanaf het eerste moment dat ik een teen op het eiland zette tot het laatste moment dat ik met tranen in mijn ogen in het vliegtuig stapte; heb ik intens genoten van Dushi Curaçao.

Dushi Curaçao

Van de 15 dagen hebben zussie en ik het grootste gedeelte op het prachtige strand van Mambo Beach doorgebracht. Gewoon omdat we het heerlijk vinden om te relaxen op het strand en vooral om ongegeneerd te gluren bij de buren. Op het strand gebeurt altijd wel iets en naar al die taferelen, vooral familie perikelen, kan ik uren achtereen kijken. Heerlijk!

Toch hebben we meer gezien dan het strand alleen. Niet superveel hoor, want het was gewoon te warme om urenlang iets actiefs te doen. Wat we gedaan hebben? We een dagje naar de Grote Knip geweest, hebben we een wandeling door Willemstad gemaakt en lekker geslenterd door een shoppingmall. Het aller aller allerleukste vond ik de boottrip naar Klein Curaçao. Ja Kleine Curaçao vind ik echt een aanrader! Waarom? Nou het eilandje is gewoon onbeschrijfelijk mooi, je kunt er heerlijk snorkelen én je kunt er zeeschildpadden zien.

Nu kan ik nog tig woorden gebruiken om je uit te leggen hoe fijn onze vakantie was en hoe fantastisch mooi ik het eiland vind. Maar weet je: just take a look & enjoy Dushi Curaçao!

sushi Curaçao
De Grote Knip
Klein Curaçao, zo mooi!
Willemstad!

Nu je dit zo ziet, kun je je vast wel voorstellen dat ik volgend jaar weer naar Curaçao wil. Of niet soms? Ik ben al begonnen met sparen. Ja echt! En tot het grote moment daar is geniet ik heerlijk, al bladerend, na op de bank met een fotoboek vol mooie foto’s van Dushi Curaçao. Eerlijk gezegd was ik helemaal niet het type dat van elke speciale gelegenheid een fotoboek maakt. Veel te veel gedoe. Dat dacht ik tenminste. Bij myposter had ik in no time een super mooi fotoboek gemaakt.

Zo blij met m’n fotoboek!

Om het je makkelijk te maken hebben ze verschillende templates waar je uit kunt kiezen. Ben je zelf creatief? Dan ontwerp je ook heel makkelijk zelf een album. Nu heb ik wel meer foto’s waar ik hele warme en mooie herinneringen aan heb… Ik denk dat ik dit weekend weer een fotoboek ga maken…

En hoe was jouw vakantie? Laat het me weten in een reactie hieronder, leuk!

liefs llianne

Vier jij dit jaar de zomervakantie in je achtertuin? Maak je tuin zomerproof met deze tips!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

3 Comments

5 kamerplanten die een positief effect op je humeur hebben | llianne.com 13 september 2019 at 11:40

[…] is. Twee weken zonder water dat overleven ze niet, kwam ik tot de ontdekking toen ik terugkwam van mijn vakantie naar Curaçao. De volgende keer dat ik op vakantie ga moet ik toch maar een plantenoppas regelen. Weer wat […]

Reply
Trend alert: de bloemenprint | llianne.com - all about lifestyle 19 september 2019 at 14:50

[…] gaat de tijd snel hé. Zo lag ik heerlijk in m’n bikini te genieten van zon, zee en strand op Curacao, en van het ene op het andere moment is het herfst. Ai, wel even pijnlijk om afscheid van de zomer […]

Reply
6 tips om je sportroutine na de vakantie weer op te pakken - FOLLOWFITGIRLS 20 oktober 2019 at 20:14

[…] aan hardlopen doet is het makkelijker om dit door te zetten tijdens je vakantie. Nu had ik tijdens mijn vakantie naar Curacao kunnen trainen door gebruik te maken van mijn eigen lichaamsgewicht. Maar ik heb er bewust voor […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.