Fitnesstool MuscleWiki

18 mei 2016

Al zeg ik het zelf, in de 15 jaar dat ik in dee sportschool rondhuppel heb ik best wat fitnesservaring opgedaan. Toch blijf ik met iets worstelen: de termen van alle verschillende oefeningen. Met ‘reps’ en ‘lunches’ red ik me prima, maar bij termen als ‘alternate standing dumbbell curl’, ‘straight arm rope pull-downs’en ‘seated calf raises’ verschijnt er een grote frons op m’n voorhoofd. Uh, wat? Gelukkig is er nu de superhandig fitnesstool MuscleWiki.

Super easy fitnesstool

Nu heb ik een super easy tool op het web gevonden om al deze verwarrende krachttermen te ontcijferen: MuscleWiki. Hoe het werkt? Heel simpel: je klikt op de spiergroep die je graag wilt trainen en je ziet gelijk allerlei oefeningen die je kunt doen, compleet met tekst en uitleg. Ik zeg: easy peasy! Een kleine kanttekening: het aanbod is beperkt, maar de site is nog volop in ontwikkeling.

PS. Herken je mijn ‘probleem’ of ben ik nu de enige slimme Harry die hier moeite mee heeft? Of heb jij misschien de ultieme tip zodat ik nooit meer loop te worstelen met al die mooie namen van alle oefeningen? Laat het me weten in de comments hieronder. Ik ben benieuwd!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.