Een handgeschreven kaart: kleine moeite supergroot plezier

21 mei 2019
reddish design

Zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst een handgeschreven kaart verstuurd? Ik heb zo’n vermoeden dat je 99 van de 100 keer snel even een appje stuurt. Toch? Maar hoe leuk is het om je family, friends en besties te verrassen met een handgeschreven kaart! Het is een kleine moeite, maar ik garandeer je dat de lucky bird die je kaart ontvangt er superbij mee is.

Back in the old days

Ik kom nog uit het tijdperk dat het de gewoonste zaak van de wereld was dat je iemand een kaartje stuurde. Een verjaardag, een geboorte, een huwelijk; op al dit soort momenten stuurde je een kaartje. En dan heb ik het nog niet eens over de lading aan kerstkaarten die in december de deur uit gingen en over alle ansichtkaarten die je vanaf je vakantieadres naar het thuisfront stuurde. Even een appje sture? No way. Back in the old days bestond er nog geen mobiele telefoon. Je belde met een retro telefoon of je stuurde een kaart.

reddish design kaarten

Ik weet nog wel dat ik het altijd heel leuk vond als ik op m’n verjaardag een zee aan kaarten op de deurmat vond. Hoe meer kaarten ik kreeg, hoe groter de smile op mijn gezicht. Hoeveel kaarten ik nu ontvang? Uh, ik denk dat ik alle kaarten die ik de afgelopen vijf jaar ontvangen heb wel op een hand kan tellen. En die ik verstuurd heb trouwens ook, oeps… Time to make a change!

Een handgeschreven kaart

Het is zo’n kleine moeite om even een kaartje te kopen en er iets liefs op te schrijven. En een postzegel? Die bestel je in no time online, easy peasy. Om het je nog makkelijker te maken heb ik een paar hele leuke kaarten voor je uitgezocht. Kijk maar:

Reddish Design heeft met veel liefde een nieuwe kaartserie ontworpen met een originele kaart voor ieder moment en gelegenheid. Echt superleuk!

Nou hier word je toch blij van?! Ik zeker weten van YES! Als ik zo’n leuke kaart van Reddish Design op m’n deurmat vind weet ik nu al dat ik sta te stuiteren van blijdschap. Ja echt! Het is toch veel persoonlijker om iemands lieve woorden op een kaart, dan op je mobiel te lezen?

Made in Amsterdam

Weet je wat ik extra leuk aan deze kaartenserie vind? Je hebt keus uit maar liefst 32 geïllustreerde dubbele kaarten en alle illustraties zijn ook nog eens uniek, vol humor, eigenzinnig en handgemaakt. Omdat ze bij Reddish Design begaan zijn met de natuur, hebben ze voor de kaarten uitsluitend gebruik gemaakt van ecologisch papier, inkt en verpakkingsmateriaal. Daarnaast worden de kaarten lokaal gedrukt bij een drukkerij in de Jordaan. Het is dus allemaal made in Amsterdam. Ik kan alleen maar zeggen: Wauw! Ik was al enthousiast over de kaarten, maar nu ik dit weet ben ik helemaal fan.

Wie ik binnenkort ga verrassen met zo’n mooie kaart van Reddish Design? Dat laat ik nog even in het midden. Tja, dan leest de lucky bird het nu al en dan is het bye bye leuke verrassing. En jij, weet jij al wie je gaat verrassen met zo’n toffe kaart? Laat het me weten in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

liefs llianne

Ik zit me net te bedenken dat het natuurlijk ook helemaal leuk is om straks vanaf Curaçao m’n family & friends een kaart te sturen. Ja je leest het goed: na zo’n 5 jaar vakantie ‘vieren’ in mijn achtertuin ga ik dit jaar eindelijk weer écht op vakantie: ik ga naar Curaçao!

Foto’s & video: Reddish Design

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.