Bianca van Eezzie.nl – Powerwomen III

4 mei 2019
eezzie.nl

Je hart volgen en je droom om een eigen bedrijf te starten omzetten in werkelijkheid, dat deed Bianca. Nou als ik ergens diep respect voor heb is dat het wel. Ze raakte onverwachts haar baan kwijt, maar bij de pakken neerzitten? No way! Ze startte haar eigen bedrijf Eezzie.nl, the place to be voor gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Hoe cool is dat!

All about Bianca

Bianca ken ik via Followfitgirls.com waar we beide als blogger over onze passie voor een gezonde levensstijl schrijven. Toen ze eind vorig jaar vertelde dat ze geen werk meer had schrok ik daar best van. Zelf heb ik dat ook meegemaakt en ik weet hoe k-l-o-t-e-n het is om zoiets mee te maken. Maar optimist als ze is was het bij de pakken neerzitten het laatste wat ze deed. Ze liep al een paar jaar met het idee rond om een eigen bedrijf te starten en ze vond dit hét moment om er helemaal voor te gaan.

Eezzie.nl

Hoe fantastisch is het om van je passie je werk te maken, dat willen we toch allemaal?! Bianca doet het gewoon! Haar passie voor gezonde voeding deelt ze nu via Eezzie.nl, the place to be voor gezonde ontbijtjes, lunchen en tussendoortjes. Dus wil jij graag gezond en lekker eten, maar heb je geen tijd of zin om zelf te kokkerellen? Bianca is the Queen of meal preppen van gezonde maaltijden! Ja echt! Ik ken haar nu een paar jaar en ik heb al meerdere heerlijke recepten van haar gemaakt. De healthy baksels die ze nu via Eezzie.nl verkoopt zijn echt te lekker voor woorden. Ze was zo lief om mij een proefpakket te sturen. Nou binnen een week was alles op. Dat zegt volgens mij wel genoeg…


Loopt het water van onderstaande producten je in de mond? Plaats dan gelijk je bestelling op Eezzie.nl!

Ennuh, dit is een heel klein aanbod uit het brede healthy food aanbod van powerwomen Bianca… Enjoy!

liefs llianne

Bianca heeft heerlijke lunches in haar shop te koop, maar deze toast met avocado en zuivelspread is ook superlekker!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.