EXPOSED 2019: modeshow & textieltentoonstelling

15 mei 2019
exposed

Van 14 tot 16 juni is het fashion time! Tijdens EXPOSED 2019 presenteren de afstuderende modestudenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) vol trots hun afstudeerwerk. In twee modeshows, een textieltentoonstelling en een publicatie delen zij hun innovatieve visies op mode en textiel. I will be there, jij ook?

EXPOSED 2019

EXPOSED start op 14 juni met twee modeshows (17.00 en 20.00 uur) waar de negen afstuderende modestudenten hun collectie presenteren. In een textieltentoonstelling, die je hierna het hele weekend gratis kunt bekijken, staan de afstudeerprojecten van vijf textielstudenten centraal. Zowel de modeshow als de textieltentoonstelling laat daarnaast werk van de eerste-, tweede- en derdejaars KABK-studenten zien.

Kaarten voor de modeshow kun je bestellen via kabk.nl.

De eindexamenstudenten zijn dit jaar:
ANGELIKA DANAKA. NINA DEKKER.
SHIJIA HAO. LOUISE HOVING. TRUMAINE HUIJTS. NICOLAS JIMENEZ POVEDA. LINA LAU.
OTILIA VIERU. VINCENT WONG.
KIRSTIE FULTON. MIN GWEON. MOE KIM.
STELLA KIM. LARISSA SCHEPERS.

Keep an Eye Textile & Fashion Award

Tijdens EXPOSED wordt de Keep an Eye Textile & Fashion Award uitgereikt aan een van de getalenteerde studenten. Een jury, bestaande uit Ninke Bloemberg (curator Centraal Museum), Christa van der Meer (Das Leben am Haverkamp), Maarten Spruyt en Remi Veldhoven (alumna Textiel KABK), beloont een van deze getalenteerde studenten met een bedrag van maar liefst € 10.000,- voor een vervolgstudie. Hoe cool is dat? 

De Keep an Eye Foundation ondersteunt jong, veelbelovend talent op het gebied van kunst en vormgeving. Creatieve makers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun dromen te verwezenlijken.

Net als vorig jaar kan ik het als fashion lover niet laten om gelijk een kaart voor de modeshow te bestellen. Ik heb er superveel zin in, jij ook?

liefs llianne

What to wear naar EXPOSED? Wat dacht je van een trendy boyfriend blazer!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.