Fajah @ Gezondheid&Co Event

3 oktober 2016

fayaOp het Gezondheid&Co Event vertaalde Fajah Lourens haar Killerbodytips live naar een presentatie. Met zo’n 250 ‘Killerbody’s’ zat de zaal bommetje vol. En een van gelukkigen die een plekje in de zaal veroverd had? Yep, that was lucky me!

Voordat ik ‘iets’ over mijn live-ontmoeting met Fajah vertel, eerst even een korte intro over het boek enzo. Ja, ik bouw de spanning langzaam voor je…

Het Killerbody boek/dieet
Afvallen én fit worden, dat is in het kort omschreven waar het Killerbody boek van Fajah over gaat. Het boek is een groot succes, een mega bestseller. Al wekenlang staat het in de top 10 van de bestverkochte boeken. En niet alleen het boek is een succes, ook de website en haar Instagramaccount hebben meer dan 10.000 volgers. Conclusie: Faya is dé fitgirl van dit moment.

Afvallen en gezonder leven
De rode draad is simpel gezegd afvallen en gezonder willen leven. Het boek staat vol tips, gezonde recepten trainingsschema’s en een uitgeschreven dieetplan inclusief boodschappenlijstjes. Het dieet duurt 12 weken, verdeeld over 3 fasen die elk 4 weken duren. Ben je een fanatiek sporter (zoals ik)? Ook daar heeft Fajah rekening mee gehouden met een speciaal dieet voor sporters.

Mijn ervaring
Zelf volg ik het dieet niet. Ten eerste omdat het (helaas) niet veganistisch is en ten tweede ik ‘durf’ ook niet alles te eten. Tja, ik ben nog herstellende he. Wel heb ik een aantal recepten ‘omgebouwd’ tot een vegan versie. De trainingsschema’s vind ik echt helemaal fantastisch. Je volgt een schema 4 weken lang (precies lang genoeg dat het je nog net niet verveeld) en voor elke workout heeft ze een video gemaakt waarin ze duidelijk uitlegt en laat zien hoe je de oefeningen moeten doen. Ideaal! Naast mijn PT-training volg ik dus het trainingsprogramma van Fajah.

Net terug van een presentatie van Killerbody Faya. Super inspirerend & motiverend! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #killerbodymotivation #fayalourens #martiniplaza #fitspiration #healthyliving #motivation #daarwordjeblijvan #ikbenfanGezondheid&Co – event

De NDC mediagroep presenteerde van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober in MartiniPlaza Groningen het Gezondheid&Co event: ‘de kortste route naar een gezond en lekker leven’. Het event was opgedeeld in 5 thema’s, namelijk: smaak, fit, zorg, leef en comfort. Op alle dagen werden er verschillende inspirerende presentaties, lezingen en demonstraties gehouden. Fajah was er alleen op zondag. Daar moest ik natuurlijk bij zijn! Dus daar zat ik dan op 2 oktober samen met 249 andere Killerbodyfans met volle aandacht te luisteren naar haar indrukwekkende verhaal.

image-2016-10-05-2Fajah fan

Oké ik zal jullie niet langer in spanning houden. Wat vond ik van Fajah in het ‘echt’? Ik was ontzettend onder de indruk. Ze straalt een enorme positieve vibe uit! Eerlijk gezegd had ik toch een beetje een arrogant beeld van haar. Dit neem ik helemaal terug. Ze vertelde heel open en eerlijk over het hele proces (met heel veel ups & downs) dat ze doorlopen heeft om te bereiken waar ze nu is: ze is gelukkig met zich zelf. Haar verhaal raakte me, zo erg zelfs dat ik een traantje weggepinkt heb. ‘Ben je eigen motivatie’ en ‘Houd van jezelf’, deze 2 zo eenvoudig lijkende zinnetjes zijn toch eigenlijk het enige waar het eigenlijk om gaat. Ze heeft helemaal gelijk. Stel doelen die jij wil bereiken, doe dit alleen voor jezelf en niet omdat wie dan ook dit van je verwacht. En wees lief voor jezelf. Wees blij met wie je bent, je bent goed zoals je bent. Dank je Fajah, voor je mooie verhaal en wijze les. Ik knoop het in m’n oren!

© foto’s: Fajah Lourens, NDC mediagroep

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.