Fashion trends najaar 2018 #part I

5 september 2018

Is je garderobe van vorig najaar toe aan vervangen of kom je er dit najaar nog stylish verantwoord mee voor de dag? Let’s find out: dit zijn dé fashion trends najaar 2018 #part I.

Het is weer voorbij die mooie zomer…

Ik krijg er altijd een beetje een somber gevoel bij als ik merk dat de herfst steeds dichterbij komt. De zomer is mijn favoriete seizoen en kan me niet lang genoeg duren. Of ik moet nu gaan emigreren óf ik moet me er bij neerleggen en er het beste van maken. Emigreren is me ‘iets’ te rigoureus, dus het is zoals het is en just make the best of it! Als ik de nieuwe fashion trends voor deze herfst zie, kan ik er volgens mij best een heel leuk seizoen van maken.

fashion najaar trends me

Heeft mijn najaar garderobe nog een boost nieuwe items nodig? Let’s find out!

Get inspired

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Overal en nergens! Uit magazines, Instagram (volg je me trouwens al?), Pinterest en last but certainly not least m’n zussie! Yep, zij is altijd op de hoogte van de laatste fashion trends. En weet je, je hoeft echt niet elke dag volgens de laatste trends de deur uit te gaan. Trek vooral aan waar jij je blij in voelt, en met een touch of fashion straal je des te meer meer. Dat is toch het belangrijkste?!my week in pics vogue

Fashion trends najaar 2018 #part I

Kort, maar fashionably krachtig, zijn dit de eerste 10 fashion trends voor dit najaar:

1. Ruiten met een touch of…

Ook dit najaar blijft de ruit on trend, en dan het liefst gecombineerd met een touch of strepen- of panterprint.

View this post on Instagram

All suited up in my @debijenkorf work campaign. Not as a girlboss – as a woman, and the boss. Which, sorry (social) media, really isn't about getting up at 6 for a cycle class and green juice and then running off to a fabulous day of being exceptional, powerful and non-stop inspiring. Getting a plan or a business off the ground, or trying to be really good at what you do, is intense. I feel lucky and proud to get to do something creative that I love, but a lot of the time it’s not that glam and just a lot of (boring – hi admin!) hard work. Don't let perfect office flatlays fool you (no one has THAT many scented candles, lol 😋). You'll go through days where you have everything under control, you'll go through days where you feel like crying/quitting/sleeping because there's never enough time and you still don't understand those damn tax rules, you'll go through days where you feel like what you’re making is brilliant, or days where you have no idea what you're doing or why. So to all the women in my digital life: don't let one bad day affect your growth. I believe in you. I believe in you. I believe in you. 💛

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

2. Fake fur

Je mag helemaal los gaan in deze trend; of je nu gaat voor een tas, oorbellen of jas het kan én mag allemaal!

Foto De Bijenkorf

3. Polkadot XL

Hoe groter de dot, hoe beter (en hipper).

fashion trends najaar stippen

Inspiratie uit de Vogue.

4. Hoedje op

Dit is een van mijn favoriete trends, want met een schipperspet of bijvoorbeeld een dophoed op zeg ik bye bye bad hairday!

Collectie My Jewellery

5. Wild thing

De dierenprint is volgens mij elke seizoen wel trendy, en ja hoor ook this fall mag je je weer heerlijk uitleven in allerlei animal prints. De slangenprint is trouwens ook in opkomst.

Fashion trends najaar

Foto Maison365 | Amsterdam Fashion Week SS19

6. Motermuis

Stoer en een tikkie raw; je houdt van de motormuizen look of je vindt het tien keer niks. Zelf sla ik deze trend liever over, en jij?

7. Back to the 80’s

Heb je van vorig seizoen nog leuke 80’s items in de kast hangen? Lucky you! De 80’s fashion is anno 2018 wel ‘ietsje’ veranderd, wel leuk om te zien waar we destijds mee over straat liepen.

8. Funky Folklore

Zoals ik al eerder zei hoef je echt niet alle trends te volgen. Zelf ben ik wel van de kleurtjes maar een touch of folkore is niet echt mijn ding. Als jij er wel blij van wordt; leef je er heerlijk op uit.

9. Brand it up

fashion trends najaar merken

Inspiratie uit de Vogue.

Deze herfst mag je ongegeneerd ‘pronken’ met je favoriete merk groot vermeld op je kleding of tas. Just show it off.

Rubberen boots

Rubberen laarzen zijn super handig voor een herfstige regendag, maar of het nou über sexy en vrouwelijk is…

Kan jouw garderobe een opfrisbeurt gebruiken of kun je er komend seizoen nog allerlei leuke outfits mee maken? Zelf val ik in die laatste categorie. Heel vervelend dat ik ‘moet’ shoppen (NOT). Na #part II van dit item geef ik je binnenkort ook tips waar je deze trens voor een leuke (en vooral betaalbare) prijs kunt shoppen.

Binnenkort #part II, so stay tuned!

liefs llianne

Misschien kun je ‘em nog online kopen, maar het grote Vogue September Issue vind ik wel hét magazine om fashion inspiratie op te doen.

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Fashion trends najaar 2018 #part II | llianne.com - all about lifestyle 25 juni 2019 at 15:02

[…] houd en waar ik mijn fashion inspiratie vandaan haal. Als je dat wilt weten, lees dan eerst even Fashion trends najaar 2018 #part I en je bent helemaal up to date. Vergeet niet hier terug te komen, want anders mis je de laatste 10 […]

Reply
Comeback trend from the '90's: witte sneakers | llianne.com 8 oktober 2019 at 20:23

[…] je benieuwd alle fashion trends voor dit najaar? Dit zijn de fashion trends naar 2018 Part I & Part […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.