Mijn anorexia verhaal op Followfitgirls.com

29 januari 2017
mijn anorexia verhaal op followfitgirls.com

Ja, zo voelt het precies: met mijn billen bloot op followfitgirls.com. Al weken schrijf ik het verhaal in mijn hoofd waarin ik over mijn anorexia vertel. Om het op papier te zetten lukt me niet. 101 vragen spoken er door mijn hoofd: Wat deel ik wel? Wat deel ik niet? Is het onderwerp anorexia niet te zwaar? Past het wel in het followfitgirls.com concept? Enzovoorts.
mijn anorexia verhaal op folllowfitgirls.com

Met mijn billen bloot #fase 1

Het is me gelukt. De woorden die weken door mijn hoofd spookten staan op papier. Pfff wat een enorme opluchting. Door naar het volgende spannende moment: hoe reageert Marlou (chief followfitgirls) op mijn artikel?

Met mijn billen bloot #fase 3

Weer hetzelfde gevoel: ik ga nogmaals met mijn billen bloot. De tekst had ik de avond voor onze koffiedate aan haar gemaild. Een dag later kwam het verlossende antwoord: ze vond het een goed stuk. Opluchting nummer 2! Wat had ik tegen dit moment opgezien zeg. Slecht slapen, buikpijn; je kent het vast wel. Ze reageerde heel positief en dacht, net als ik, dat er inderdaad veel jonge vrouwen worstelen met het vinden van een gezonde balans. Een fitgirl worden of zijn is een mooi doel. Het plaatje aan de buitenkant is mooi, maar de verborgen pijn en verdriet aan de binnenkant zie je meestal niet.

Met mijn billen bloot #fase 3

Nu ben ik beland in fase 3 in het ‘met mijn billen bloot’  verhaal: het artikel staat net live op followfitgirls.com. Wordt het gelezen? Krijg ik reacties? Ahhhh super spannend!  Nu heb ik zo’n vermoeden dat je ondertussen wel heel benieuwd bent wat ik geschreven heb, toch? Lees dan snel het artikel: Lianne’s fit journey: ik herstel van anorexia op followfitgirls.com.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Krijg je meer zelfvertrouwen van boksen? Carrotscrunchesandcandy.nl 7 december 2017 at 08:58

[…] kan gebruiken en ik wil mijn stemming niet door mijn eetstoornis laten bepalen (ik herstel van anorexia). In de cursusomschrijving stond de belofte ‘Voel je in 8 weken fit, vitaal, weerbaar en […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.