Kaarsen maken alles gezelliger

5 december 2018
gerecyclede kaars

Ik ben fan van de HEMA. Toen ik klein vond ik het echt een feestje als we met de hele familie in het restaurant een stuk appeltaart gingen eten. Nu x jaar later voelt het nog altijd een feestje als ik door de HEMA slenter. Maar weet je, ik ben nu nog net een tikkie meer fan. Waarom? Sinds kort hebben ze gerecyclede kaarsen met een mooi verhaal te koop. Hoe leuk is dat? En met deze donkere dagen creëer je met kaarsen ook nog eens een stuk meer gezelligheid in huis!

Let the light shine

Eigenlijk heb ik niks met de herfst en de winter. Die kou en het is zo vroeg; not my thing. Toch is er iets wat ik in deze tijd van het jaar wel leuk vind: gezelligheid in huis halen met leuke accessoires en vooral met heel veel kaarsen. Kaarsen maken alles een stuk gezelliger, vind je ook niet? Ik shop ze bij verschillende winkels, zo ook bij de HEMA. Nu zag ik laatst dat ze gerecyclede kaarsen nieuw in hun assortiment hebben, misschien ligt het aan mij, maar ik had ze nog nooit gezien.

Gerecyclede kaarsen

Extra leuk vind ik dat er ook nog een mooi verhaal achter deze kaarsen schuilt. Ze zijn gemaakt in samenwerking met Kaarsenmakerij De Punt, dit is de dagbesteding van Amerpoort die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt om mee te doen in de maatschappij. In deze kaarsenmakerij worden oude HEMA kaarsen omgegoten tot nieuwe kaarsen met een onmiskenbaar HEMA design. En 3 x raden wat dit onmiskenbaar design is? De beroemde HEMA worst! En dan komt nu het allerleukste detail: de makers hebben hun naam op de verpakking van de door hun gegoten kaarsen gezet. Nou ik ben verkocht!

 

gerecyclede kaarsZie je die rookworst op de kaars? Klein detail but I love it!
gerecyclede kaarsen hemaNog een leuk detail: de gerecycelde kaarsen zijn maar 5 euro per stuk
liefs llianne

Wil je nog meer gezelligheid in huis? 3 tips om je huis een warme uitstraling te geven!

Foto’s: Hema.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.