Girls can do anything!

16 oktober 2018
girls can do anything

Girls can do anything! Ja echt! Stop met twijfelen aan jezelf, zeg bye bye tegen je onzekerheden en doe waar jij echt blij van wordt. Spannend is het zeker, toch ga ik er voor. Jij ook?

Die wil ik!

Helemaal in to the shopping ban liep ik op National Glamaour Day, je weet wel die dag dat je in allerlei winkels 20% korting krijgt, met m’n zussie de Douglas in. Met een voet over de drempel viel mijn oog gelijk op een ontzettend cool t-shirt met de tekst Girls can do Anything. Die wil ik!

Die tekst geeft me precies die power (en schop onder m’n kont) die ik nodig heb om mijn droom, mijn eigen onderneming starten, werkelijkheid te maken.

Zadig & Voltaire

De hele Douglas ben ik 2 x doorgelopen, maar ik zag het t-shirt alleen als reclame item bij de nieuwe parfum Girls can do Anything van het merk Zadig & Voltaire liggen. Of het nu toeval is of niet, zussie kreeg deze parfum als proefmonstertje mee bij de mascara die ze kocht. Was zussie ook nog zo lief om ’em aan mij te geven. En lekker dat ‘ie is! Het is een oriëntaalse geur met een vleugje frisheid van bergamot, in combinatie met de geur van een sappige peer en de zoetheid van oranjebloesem. Klinkt heerlijk toch?!

Girls can do Anything

Aan de parfum heeft het merk een hele leuke lijn met t-shirts en accessoires met de tekst Girls can do Anything gekoppeld. De geur staat namelijk symbool voor het loslaten van normen en een nieuwe vorm van vrouwelijkheid.

Girls can do Anything staat voor de vrouwen die ongeremd, onbeschaamd en onbezorgd vrij kunnen zijn. Nou hier wordt ik dus ontzettend blij van!

Laat het los

Mijn onzekerheden en twijfels over mezelf hebben me lang genoeg tegen gehouden om mijn hart te volgen, en te doen waar ik echt blij van word. Lang genoeg heb ik me laten beïnvloeden door wat ik dacht dat anderen vonden dat ik moest doen. Ho stop, who cares wat anderen van mij vinden. En zijn ‘die anderen’ überhaupt wel bezig met de dingen die ik doe? Oké, om het zo 1, 2, 3 los te laten is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik probeer het gewoon, en al is het met knikkende knieën, Girls can do Anything is het toch?!

Het t-shirt dat ik in de Douglas had gezien, en die ik heel graag wilde hebben, vond ik online voor een prijs van maar liefst 85 euro. Ai, vind ik persoonlijk best duur voor een t-shirt. Mmm, what to do? Ik ga gewoon mijn eigen Girls can do Anyting t-shirt ontwerpen! Die van mij is wel een tikkie anders dan het origineel, die heeft namelijk een ronde hals en mijn voorkeur gaat uit naar een v-hals. Maar he, zo heb ik wel een uniek exemplaar en I like it!girls can do anything

M’n eigen  dames v-hals t-shirt ontwerpen, super easy en budget proof.

Zo en nu heb ik genoeg gekletst, schop onder m’n kont en op naar de KvK om m’n onderneming in te schrijven! Want girls can do Anything, zei ik toch?

Doe jij waar je echt blij van wordt?

Zeg eens eerlijk, doe jij de dingen waar jij echt blij van wordt? Of vind je het, net als ik, af en toe best lastig om helemaal voor je eigen geluk te gaan?

liefs llianne

Weet je wat mij ook enorm geholpen heeft om m’n miss perfect te lijf te gaan? Het boek Proudly imperfect van Sabina van Roest.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.