Goldwell PURE PIGMENTS – ik ben fan!

17 april 2018
goldwell pure pigments

‘Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper’, die zin ken je toch wel? Ik wel en toch kijk ik er maar zo’n twee keer per jaar in. Maar als ik ga dan laat ik mijn haar helemaal vertroetelen en verwennen. De kapsalon stapte ik binnen met het idee ‘puntjes knippen en een beetje bijkleuren‘ en met een bos glanzend haar verliet ik twee uur later de kapsalon. Dit dankzij het nieuwe product Goldwell Pure Pigments. Ik ben fan!

Grijze haren & dode puntjes

Zoals ik al zei kom ik zo’n twee keer per jaar bij de kapper omdat het er simpelweg niet van komt. Mijn grijze haren zijn nog op een hand te tellen en de dode punten knip ik zelf bij. Op de momenten dat ik wel ga is het echt nodig omdat mijn haar voor geen meter meer wil zitten. Zo ook vorige week en een paar dagen later zat ik bij Ashley in de stoel bij Maress hair & skin care. Toen ik Ashley om advies qua kleur vroeg zag ik gelijk een sprankeling in haar ogen:

Godwell Pure Pigments, dat is echt iets voor jou!

Haar enthousiasme haalde me gelijk over en ik heb geen seconde getwijfeld: oké doe maar!

Goldwill Pure Pigments

Het is dat ik donker haar heb, maar anders ging ik echt voor deze fantastische blonde kleur!

Goldwell Pure Pigments

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Goldwell gehoord, dus laat staan van Goldwell Pure Pigments. Ashley vertelde me vol enthousiasme over deze nieuwe manier van haar kleuren:

De HD3 Color Technology in Pure Pigments is de volgende generatie van directkleurende technologiën van Goldwell. Deze baanbrekende innovatie creëert lang houdbare, multidimensionale, hoogwaardige kleurresultaten voor unieke lichtreflecties en uitzonderlijke glans vanuit elk perspectief.

Ik was er helemaal van onder de indruk en wachtte vol spanning mijn nieuwe haarkleur af. En het resultaat? I love it! Nu moet je niet denken dat ik gesponsord wordt door Goldwell, dit is puur mijn eigen enthousiasme en 100% #nonspon.

goldwell pure pigments haarkleur

Helemaal happy met m’n glanzende nieuwe haarkleur!

DIY of naar de kapper?

Kijk jij vaak in de spiegel van de kapper of ben je net als ik zo’n DIY-er die zelf met de schaar (of verf/kleurspoeling) in de weer gaat?

liefs llianne

Grijze haren kun je verven, maar kun je rimpels voorkomen en/of een frisse opknapbeurt geven? Huidveroudering voorkomen, kan dat?

Video en foto Pure Pigments: Golldweld

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Jurkjes: 5 dresses to impress | llianne.com - all about lifestyle 24 april 2018 at 11:05

[…] Goldwell PURE PIGMENTS – ik ben fan! […]

Reply
Lash & Brow Bar Groningen | llianne.com - all about a happy lifestyle 11 mei 2018 at 15:56

[…] Goldwell PURE PIGMENTS – ik ben fan! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.