10 x leuke Halloween outfit inspiratie + winactie

9 oktober 2019
halloween outfit

Of je nu uitgenodigd bent voor een big Halloween party of je gaat trick-or-treat’en, je wilt natuurlijk wel in een toffe en originele outfit de deur uit. Kun je wel wat outfit inspiratie gebruiken? Lees dan zeker snel even verder: 10 x toffe Halloween outfit inspiratie + een WINACTIE.

All Hallows’ eve

31 oktober is the big day, yes dan is het Halloween! All Hallows’ eve(ning), de Engelse naam voor allerheiligenavond wordt niet alleen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada gevierd, ook in ons eigen landje worden er steeds meer super leuke Halloween party’s georganiseerd. Dan de grote vraag? What to wear? Tja, je wilt natuurlijk wel met een super leuke Halloween outfit voor de dag komen. Geen paniek! Ik heb 10 super toffe Halloween outfits voor je bij elkaar gezocht. Laat je lekker inspireren en scroll zeker even alle Halloween outfits bij langs… Iets met een winactie die je niet wilt missen…

10 x leuke Halloween outfit inspiratie

1. Black angel

Hoezo zijn engeltjes only cute and sweet…

2. Dia de los muertos

‘Dag van de doden’ klink best creepy, maar je valt zeker op in deze Halloween outfit!

3. Killer clown

Clowns, de meeste mensen vinden ze grappig. Not me! En al helemaal deze killer clown niet, maar deze outfit is succes gegarandeerd!

4. Speak of the devil

‘Mooi rood is niet lelijk’ zeggen ze toch?

5. Little black rocker dress

Een little black dress is altijd goed, zelfs op een Halloween party.

6. The Joker

De nieuwe Joker-film is net uit… Dat zegt wel genoeg toch?! En dat het eigenlijk een mannenkostuum is? Who cares!

7. Say YES to the dress

Say YES to this lovely Halloween bridal dress!

8. The bitch is back

Dat is het leuke van Halloween, je kunt ongegeneerd de bitch uithangen. Bij wijze van spreken dan hè…

9. Sleazy suit

Zo zie je maar, met een damespak kun je alle kanten op. Een business look, lekker sporty met een paar sneakers en met een toffe pruik en pittig make-upje sta jij the shinen op een Halloween party.

10. Batman move over

Batman move over, batwoman it is!

Halloween winactie

En zit er een leuke Halloween outfit voor je bij? Dan heb ik iets heel leuks voor je: ik mag van Carnavalskleding.nl 50 euro shoptegoed weggeven. Hoe leuk is dat?!

Hoe doe je mee? Laat uiterlijk 18 oktober hieronder een reactie achter waarom juist JIJ deze toffe prijs wilt winnen. Zo simpel is het!

De winnaar is bekend, iedereen bedankt voor het meedoen!

O ja, ze hebben niet alleen super leuke outfits voor Halloween, maar nog veel meer. Van kinderkleding tot allerlei leuke accessoires. Enjoy!

liefs llianne

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Janneke 15 oktober 2019 at 22:31

Zou ik heel graag willen winnen! In de buurt houden we altijd een optocht en lijkt me super als ik de deur open kan doen in zo een schrikbarend pak! Dat verwachten ze nooit dus des te meer zullen ze schrikken

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.