Hand lettering, suf of super leuk?

15 maart 2018
hand lettering

Is Hand Lettering een suffe hobby voor mensen die niks beters te doen hebben of is het ‘stiekem‘ super leuk om te doen en is het daarom zo’n hype? Omdat ik heel nieuwsgierig ben waarom Hand Lettering nu zo’n hype is volgde ik een mini workshop Hand Lettering.

Hoezo een hype?

Eigenlijk heb ik me in een soort van spontane opwelling opgegeven voor een mini workshop Hand Lettering. Op de Wonen & Co Beurs in Groningen kon je gratis een workshop bij Liefs van Roos volgen. En Hollandse als ik ben ‘val’ ik accuut voor het woord gratis en iets nieuws proberen is ook wel mijn ding en dit samen maakt het het perfecte moment om te ontdekken waarom dit nu zo’n hype is.

Mini workshop Hand Lettering

Hand Lettering suf? Zit ik er even compleet naast! Alista, van Liefs van Roos, was nog geen 5 minuten enthousiast aan het vertellen en ik kreeg al helemaal de kriebels om zelf aan de slag te gaan. Na 1 letter geschreven te hebben was ik eigenlijk al verkocht: wat is dit leuk zeg! Oké, het is moeilijker dan ik had gedacht, maar alles kun je leren toch? De workshop duurde een uur, maar ik was nog helemaal niet uit-ge-hand-letterd! Dan maar thuis lekker verder aan de freubel want ik vind dit echt super leuk om te doen en ik vermoed dat ik er een nieuwe hobby bij heb.hand lettering workshophand lettering hobby

Suf of hip?

Ik denk dat je nu wel weet of ik Hand Lettering suf of super leuk vind. Yep: Hand Lettering is super leuk! En jij heb jij het wel eens geprobeerd of een workshop Hand Lettering gevolgd?

liefs llianne

Valt shoppen eigenlijk ook in de categorie ‘hobby’? Of het nu wel of niet zo is: I love Fashion!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

2 Comments

Judith Armande 20 maart 2018 at 22:41

wat leuk dat je een mini workshop hebt gevolgd! Het lijkt me ook zo leuk om te doen, maar ik heb er niet echt geduld voor haha

Reply
llianne 21 maart 2018 at 08:37

Hallo Judith, de workshop wat echt ontzettend leuk! En wat je schrijft over ‘geduld hebben’ komt me heel bekend voor, maar dit vond ik zo leuk om te doen dat ik er opeens alle geduld voor had. Dus misschien kun je het gewoon eens proberen, of heb je dat al een keer gedaan?

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.