HelloFresh blogbattle – Stem je ook?

15 september 2016

Mijn foto van het winnende Over smaak valt te twisten recept als 1e winnaar van de HelloFresh Blogbattle… Hoe cool zou dat zijn! Dat ik als beginnende keukenprinses een kookwedstrijd(foto) win. Dat verwacht toch niemand?! Ik geef eerlijk toe dat mijn foto niet overweldigend knap is. De foto heb ik wel vol passie en overgave gemaakt. Dat telt toch ook? Dus stem op mijn foto en wie weet kom ik als de super gelukkige winnaar van de HelloFresh blogbattle uit de bus keuken.

Stem je ook?

Stem je ook?

Alle foto’s van team Pauline & team Sabine staan online. En mijn foto? Dat is nummer 18. Oké, ik geef toe het is niet de aller aller mooiste foto ever. Maar 1 ding is zeker; het recept én de foto heb ik vol overgave, passie en liefde gemaakt. En ik heb er ontzettend veel plezier aan beleeft. Dat is toch zeker ook een stem (en een prijs) waard? Dus waar wacht je nog op: make me (en team Uitpaulineskeuken) happy & STEM uiterlijk 16 september op mijn foto! Thanks a million!

HelloFres kortingsactie

Weet je wat extra leuk is? Ook jij profiteert mee: je kunt het winnende recept Pasta a la Carbo met Champignons wel proberen en met korting bestellen. Hoe leuk en lekker is dat! Ben je benieuwd wat ik zelf van de producten en recepten van HelloFresh vond? Lees dan mijn review over mijn HelloFresh-avontuur. Of bestel zelf gelijk zo’n heerlijke box vol verse ingrediënten. Want over smaak valt niet/wel te twisten, toch?

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.