Review HelloFresh Box

2 september 2016
Recepten HelloFresh

De HelloFresh Blog Battle is begonnen! Zaterdagochtend nog voor 10 uur werd de box al bezorgd. Wow, wat een enorme box vol lekkers! Ik kreeg niet alleen de ingrediënten voor het winnende recept van Over smaak valt te twisten, er zaten zelfs 2 extra maaltijden bij. Dat had ik niet verwacht; HelloFres bedankt voor dit super lekkere cadeautje!
HelloFresh box

Eerste indruk

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn helemaal nieuw voor me. Op hun website omschrijven ze zich als volgt:

Fresh zit niet alleen in onze naam, wij vinden het ook belangrijk dat onze producten zo fresh mogelijk zijn. Wij doen voor jou de boodschappen voor complete maaltijden en gaan voor jou op zoek naar de beste producten. Hoe we dat doen? Heel simpel, aan de hand van onze eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen.

Nou ik kan je zeggen fresh zijn ze zeker! Niet alleen de producten zijn fresh, ook de box, de verpakkingen en zelfs de opmaak van de receptenkaarten is fresh. Kortom, de bezorging en de verpakking zijn top!

HelloFresh recepten

Ik mocht met maar liefst 3 recepten aan de slag:

  • Pasta a la Carbo met Champignons (het winnende Over smaak valt te twisten-recept)
  • Fusili met warmgerookte makreel, champignons en rucola
  • Gewokte biefstuk met groenten en sesam-basmatirijst

3 super gezonde maaltijden maak je heel simpel klaar met de beschrijving op de recepten kaarten. Ja, zelfs ik als beginnende kok kan er mee uit de voeten. Wel heb ik over maaltijden een ‘vegan’-sausje gegooid. Was ook geen enkel probleem, zo gepiept en smaakte volgens mij net zo lekker als het origeneel. En ik geef toe; ik heb niet alle ingrediënten gebruikt omdat ik dit met mijn eetstoorniskronkel niet aandurfde.
Recepten HelloFresh

En, was het lekker?

Nu zeggen ze dat over smaakt te twisten valt, nou wat mij betreft valt HelloFresh hier buiten. Ik heb genoten van alles wat er op mijn bord lag.

Wat is je conclusie?

Ik vind de box absoluut een aanrader! Vooral de kwaliteit van de ingrediënten vond ik super. En dat is voor mij toch een van de belangrijkste punten uit zo’n hele box. Wel vind ik het jammer dat er niet een began-box is. De Veggiebox komt aardig in de richting, maar die bevat ook zuivelproducten. Maar wie weet, komt er in de toekomst ook zo’n happy box voor veganisten.

Ook een HelloFresh box?

En hoe kom je dan aan zo’n box vol verse producten? Die bestel je super simpel op de HelloFresh.nl! Tip: je kunt ook een proefbox bestellen.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

HelloFresh blogbattle | Carrotscrunchesandcandy.nl 5 december 2017 at 13:42

[…] is dat! Ben je benieuwd wat ik zelf van de producten en recepten van HelloFresh vond? Lees dan mijn review over mijn HelloFresh-avontuur. Of bestel zelf gelijk zo’n heerlijke box vol verse […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.