Help jij de Sint?

30 november 2019
sint zoek je

Sinterklaas heeft superveel verlanglijstjes in het grote boek staan en op 5 december kunnen heel veel kinderen alle wensen van hun lijstje afvinken. Toch kan de Sint helaas niet alle kinderen (en volwassenen) geven wat zij het allerliefste zouden willen en het hardst nodig hebben: nieuw bloed. Of kan deze wens misschien wel in vervulling gaan…Help jij de Sint om deze wens uit te laten komen?

Bloed is leven en goed te geven

Ben jij al bezig het afvinken van alle cadeautjes die je met Sinterklaas (of Kerst) aan je geliefden wilt geven? Ik heb, of beter gezegd had, nog niet eens een lijstje met cadeautjes die ik wil kopen gemaakt. Het eerste cadeautje heb ik nu net op m’n lijstje gezet: me aanmelden als bloeddonor bij Sanquin. Toen ik las dat sommige kinderen ‘nieuw bloed’ op hun verlanglijstje hadden staan en dat de Sint deze wens misschien niet uit kon laten komen, kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om hier niet mijn uiterste best voor te doen. Want…

Bloed is leven en goed te geven.

Zo waar.

Help jij de Sint?

Er is vast wel iemand voor wie jij door het vuur zou gaan, iemand voor wie je zonder enige twijfel bloed zou geven. Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat er altijd voldoende bloedproducten op voorraad zijn, om ziekenhuizen mee te bevoorraden en geneesmiddelen mee te maken. Toch is dit helaas niet altijd het geval en daarom ben ook jij hard nodig. Dit is dan ook precies de reden waarom Sanquin de campagne ‘Sint zoekt jou’ gestart is: heel veel donors werven rondom pakjesavond.

Ik help de Sint en meld me aan als donor, jij ook?

Kijk voor meer informatie op: Sinthierbenik.nl

liefs llianne

Zou je zo lief willen zijn en deze blog willen delen met al je buren, vrienden en familie? Hoe meer bloeddonoren zich aanmelden hoe meer kinderen en volwassenen de Sint kan helpen. Hoe fijn zou dat zijn?!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.