Kerst HIIT workout met Deargoodmorning

4 december 2016
Deargoodmorning Lienke

Met kerst is de gym dicht. Wie dat bedacht heeft, is vast niet zo’n sportfreak als ik ben. Elke jaar hoop ik stiekem dat ‘ie toch open is. Ook al is het maar een uurtje. Maar nee, ook dit jaar sta je bij de BasicFit met de kerst voor een gesloten deur. Dus helaas pindakaas geen kerst (HIIT) workout in de gym. Oké, ik snap dat de medewerkers van BasicFit ook graag vrij willen en de kerst gezellig willen doorbrengen met familie en vrienden.

Deargoodmorning Lienke

Deargoodmorning Lienke

Help, waar kan ik trainen met kerst?

Ik weet dat ik echt niet de enige ben die het heerlijk vindt om op deze dagen even helemaal los te gaan te in de gym. Me even in mijn sportkloffie afzonderen van het (verplichte) feestgedruis en even lekker mijn eigen ding doen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Ren je rot in het park, zweet je suf op een homeworkoutvideo of…. doe mee met de HIIT workout van Deargoodmorning Lienke!

Pittige kerst HIIT workouts

Omdat het toen best een succes was, naast mij stonden er nog zo’n 450 fanatiekelingen met een knal rode kop in hun huiskamer te knallen, heeft Lienke zich ook dit jaar weer uitgeleefd op een serie nieuwe kerst HITT workouts. Joepie! Dus ook dit jaar sta ik ook dit jaar op eerste en tweede kerstdag weer klaar in mijn sportoutfit voor een pittige HIIT workout van Lienke.

Kerst HIIT workout

Kerst HIIT workout 2015

Doe je ook mee?

Lienke heeft 5 kerst HITT workouts gemaakt waaraan je in de kerstvakantie mee kunt doen. Dus heb je zin om samen met mij en –tig andere sportievelingen helemaal los te gaan? Meld je dan gratis aan voor het evenement op de DGM-Facebookpagina.

De Deargoodmorning Facebookpagina

Op deze pagina vind je straks:

– tips over sport en voeding (altijd leuk)
– 5 kerst HITT workouts inclusief video’s (super handig, zo weet je precies wat je moet doen)
– en heel veel prijzen die je kunt winnen (dit is nieuw dit jaar, ik ben heel benieuwd op wat voor cadeaus je allemaal kans maakt 😉 )

10 dagen voordat het hele kerstgedruis los gaat begint Lienke al met aftellen. Hoe leuk en spannend is dat. So let’s HIIT it!

(©) Foto: Deargoodmorning.com

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Kersttruien voor fitgirls | carrotscrunchesandcandy.nl 14 juli 2017 at 13:43

[…] voor de kerst HIIT workouts met […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.