Hoe vaak moet je trainen voor het beste resultaat?

24 februari 2017
trainen voor het beste resultaat

Hoe vaak en hoelang moet je trainen voor het beste resultaat? 1, 2 of 3 x in de week? Is 30 minuten genoeg of moet je je minstens een uur in het zweet werken? Naar dat antwoord ging ik voor Followfitgirls.com op zoek.

Hoe vaak moet je trainen voor het beste resultaat?

Of je nu traint om af te vallen, voor een gespierd lichaam of gewoon omdat je er ontzettend veel plezier aan beleefd, we gaan toch allemaal voor het beste resultaat? Ik wel! Maar hoe vaak en hoelang moet je trainen om je doel te bereiken? Dat weet ik eigenlijk niet. Zelf denk ik dat ik niet vaak en lang genoeg train (even losgooien van de ‘bewegingsdrang’ van mijn anorexia). Bereik ik op deze manier mijn doel, een afgetraind, gespierd en vrouwelijk lichaam, of moet ik nog vaker m’n sporttas inpakken en me in het zweet werken in de gym? Het antwoord op die brandende vraag wil ik weten. Dat wil ik wel eens weten…

trainen voor het beste resultaat

Ready to go #workout #ikheberzinin #fitness #dingenwaarjeblijvanwordt #fitdutchies #fitfamnl #genietmomentje #inpakkenenwegwezen

Blog Followfitgirls

Nu kan ik me voorstellen dat ik niet de enige ben met de vraag ‘Hoe vaak moet je trainen voor het beste resultaat?’. Vandaar dat ik er een blog over schreef voor Followfitgirls.com. Tja, waarom zou ik het antwoord alleen voor mezelf houden en het antwoord niet delen met andere fitgirls. Elkaar inspireren en motiveren, dat is mijn motto. Dus twijfel je of je je genoeg ik het zweet werkt? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het antwoord op deze brandende vraag heb ik uitgebreid beschreven in mijn blog ‘Hoe vaak moet je trainen voor het beste resultaat?‘ op Followfitgirls.com. En tot slot nog even dit. Vergeet niet te genieten en trots te zijn op elke stap die op weg naar je doel maakt! You go girl!

Liefs, Lianne

trainen voor beste resultaat

Girlpower #workout #fitnessgirl #fitfamnl #dingenwaarjeblijvanwordt #fitnessinspiration #happyme #evenmijnhoofdleegmaken

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.