Ik heb er zin in!

13 juni 2019

Het heeft lang genoeg geduurd. Te veel tijd heb ik me gefocust op 101, misschien zelf 1001 dingen, die er niet echt toe doen. Jarenlang heb ik het onderste uit de kan gehaald om het iedereen naar de zin te maken. Nu is het tijd voor de dingen die ik wil doen. Dingen doen waar ik echt gelukkig van word. En die dingen wil ik niet meer in mijn uppie doen: bye bye single life, hello love of my life!

Klaar d’r mee!

Single zijn heeft absoluut zijn voordelen. Ik kan gaan en staan waar ik wil en ik hoef met (bijna) niemand rekening te houden. Oké, nu hield ik wel altijd rekening met de wensen van iedereen en zette ik mezelf altijd om de tweede plaats. Ik ben d’r klaar mee. Nu is het tijd voor wat ik wil (natuurlijk wel met respect voor de ander). Nu is het tijd voor de dingen waar ik echt gelukkig van word. De eerste stap heb ik al gezet door het starten van mijn bedrijf Lilly and the City als virtual assistant. De volgende stap is: bye bye single life hello world of dating! Yes ik heb zin om te daten en leuke mannen te ontmoeten. Zin om dingen samen te doen. Of dit nu samen zweten in de sportschool, of tussen de lakens is… Ik heb d’r zin in!

Met de billen bloot

Leuke titel hè, met de billen bloot. Ik bedoel het letterlijk en figuurlijk. Mijn grootste struikelblok in de relaties die ik gehad heb was dat ik me letterlijk en figuurlijk niet 100% bloot durfde te geven. Ik paste me aan zoals ik dacht dat hij me graag wou zien. Als er iets niet aantrekkelijk aan een vrouw is, is dat het volgens mij wel. Ook tussen de lakens durfde ik niet alle remmen los te gooien. Maar weet je, dat was toen en nu komt de echt lianne naar boven. Hell yeah! Ik zie er misschien wel uit als the girl (woman) next door, maar ondertussen…

Snel online anoniem

Misschien klinkt heel suf, maar ik was nooit van de one night stands. Nu sta ik open voor alles wat er op m’n pad komt. Mits het goed voelt natuurlijk. Want ja, als we beide zin hebben en er hetzelfde over denken, why not? Maar safety first. Dat vind ik wel heel belangrijk. Ben je na seksueel contact toch niet helemaal zeker van je zaak? No worries. Bij testalize.me kun je online een test bestellen en je zelf op SOA’s testen. Je stuurt de test gratis op en binnen 48 uur kun je de uitslag met een unieke code opvragen. Snel – Online & Anoniem, het werkt echt perfect weet ik uit eigen ervaring 😉

Dus no more excuses om niet het zekere voor het onzekere te nemen. Zo let je goed op je eigen gezondheid, maar voorkom je natuurlijk ook dat er andere mensen door jou besmet worden.

Prins op het witte paard?

De prins op het witte paard? Mmm daar geloof ik niet echt in. Wel geloof ik in de kracht van intenties zetten. Marlieke, zij is een van mijn klanten als virtual assistant, bracht me op het idee om in detail uit te schrijven wie mijn toekomstige partner is. Zo gezegd zo gedaan en op een a4’tje heb ik mijn toekomstige partner tot in detail uitgeschreven. En weet je, ik voel dat this big moment al heel snel is. Zin in! Of ik tot die tijd nog met andere partners het bed deel? Wie weet…

Nog even over het onderwerp SOA’s. Heb jij het wel eens onveilig gedaan? En heb je je daarna laten testen? Volgens mij is het nog best een taboe om het over dit onderwerp te hebben. But why? Het is toch juist super belangrijk om dit juist wel te doen! Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van de mensen om je heen. Of niet soms?

liefs liane

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.