IKEA Trend Tour

5 november 2017
ikea trend tour

Yay zaterdag 4 november was het zover: de IKEA Trend Tour! Zo blij als een ei liet ik me samen met nog 7 andere happy interieur lovers inspireren door het boeiende verhaal van de interieur manager van IKEA. Waarom ik het zo leuk vond? I tell you all about it!

Wooninspiratie LIVE

De IKEA Trend Tour was een onderdeel van het Wooninspiratie LIVE evenement wat IKEA dit jaar voor het eerst organiseerde. En als het aan mij, en de andere 7 interieur lovers, ligt is dit absoluut voor herhaling vatbaar. Om je door een expert te laten bij praten over alle trends en ondertussen ook nog eens allerlei leuke tips opvangen, tja als interieur fan gaat je hart daar simpelweg sneller van kloppen.

IKEA Trend Tour

In een uur tijd huppelden we als een stelletje blije kinderen achter de manager aan langs alle grote woontrends van dit moment zoals bijvoorbeeld de Urban Jungle en de trendy seventies stijl. Tijdens de IKEA Trend Tour vertelde ze niet alleen enthousiast over de laatste trends van dit en komend jaar, maar ook over allerlei leuke weetjes rondom het hele IKEA gebeuren. Zo krijgen de designers een bepaald budget mee om daar een nieuw woonitem van te maken en valt precies dezelfde IKEA catalogus bij mensen over de hele wereld op de deurmat. Oké, op de prijzen na dan. Misschien denk je ‘hoezo leuk om te weten?’, maar met dit soort simpele weetjes maak je me zo blij als een ei.

Trend inspiratie

Om je een klein beetje een beeld te geven van de hele tour heb ik een klein fotoverslag voor je gemaakt:ikea trend tour wooninspiratie

ikea trend tour moodboard

ikea trend tour tips

Volg jij volgend jaar ook de IKEA Trend tour?

En, heb ik je een beetje enthousiast gemaakt voor de IKEA Trend Tour? Ik weet nu al zeker dat als ‘ie volgend jaar weer georganiseerd wordt, ik er als de kippen bij ben.

liefs llianne

Wist je al dat IKEA maar liefst 800 nieuwe designproducten aan haar assortiment heeft toegevoegd. Zo blij als een ei heb ik alle nieuwe IKEA producten bekeken en dit zijn mijn favorieten.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.