Summer fun: de leukste floaties

17 juli 2018
inflatables

Ga je nog op vakantie, heb je nog een plekje vrij in je koffer en wil je er in de zee of in het zwembad fashionable bij liggen? Vergeet dan niet een vrolijke floatie mee te nemen! What to buy? Wat dacht je van een unicorn, een milkshake of een flamingo? De keuze floaties is hudge, let maar op!

Dolgelukkig met een zwembad

Zo groot als de keuze aan floaties (hip woord voor opblaasbare fun dingen voor in het water) nu is, zo beperkt was het toen ik klein was. Je kon kiezen uit een zwembandjes (niet echt een keuze zonder zwemdiploma), een zwemband, een luchtbed en dat was het. Niet dat de pret er daarom minder om was hoor. M’n ouders maakten me als waterrat al helemaal gelukkig met een simpele opblaasbare band. Oké, als ik toen de keuze had gehad uit al die hippe items die je tegenwoordig kunt kopen, tja dan denk ik dat ik wel iets anders gekozen had…inflatables retro

5 x de leukste floaties

 

1. Flamingo XXXL – 24,95

inflatables flamingo

2. Mega Unicorn | 24,95

inflatables unicorn

3. Ananas | 27,82

inflatables ananas

4. Retro Milkshake | 12,50

inflatables milkshake

5. Watermeloen | 15,00

inflatables meloen

Vakantieplannen?

Als mijn budget het toeliet wist ik heb wel, dan had ik m’n ticket naar Bali al lang geboekt. Waarom ik zo graag naar Bali wil? Het lijkt me gewoon een prachtig eiland. En jij, ga jij dit jaar op vakantie? Zo ja, breng jij je vakantie door en zo nee, waar zou je graag ooit nog eens naar toe gaan? Ik ben benieuwd!

liefs llianne

O ja, nog even een tip: vergeet met dit warme weer niet genoeg water te drinken. Sorry, ik klink net als m’n moeder, maar ik meen het oprecht!

Foto’s: Bol.com en foto boven: Mini busje | 15,00

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.