Maak je eigen inspiratie muur

14 juni 2018
inspiratie muur

Wat ik ontzettend motiverend vind om mijn doelen te bereiken? Een inspiratie muur! In mijn home office hangen allerlei items die me blij maken, inspireren en me energie geven om mijn doelen te bereiken. En weet je, het werkt echt. Heb jij ook doelen die je wilt bereiken? Make it happen en maak je eigen inspiratie muur!

Mijn doelen

Dingen die je graag in je leven wilt bereiken hebben we volgens mij allemaal. Of je nu een bed and breakfast wilt openen, je huis wilt verbouwen of je wilt laten omscholen, er is vast wel iets wat je graag wilt bereiken. Ik heb 3 grote doelen:

 • Mijn passie voor een gezonde levensstijl (sport & voeding) overbrengen aan anderen.
 • Met mijn blogs anderen inspireren en een geluksmomentje geven.
 • Herstellen van anorexia.

Make your dreams come true

Weet je, ik weet zeker dat het me lukt. Het klinkt misschien een arrogant (ik ben alles behalve dat), maar als ik er zelf niet in geloof wordt het sowieso niks. Wat mij enorm helpt om mijn doelen te bereiken is de inspiratie muur in mijn home office omdat ik daardoor mijn doelen strak in het vizier houd.

Maak je eigen inspiratie muur

Heb jij doelen die je graag wilt bereiken en kun je wel wat inspiratie gebruiken om met je eigen inspiratie muur aan de slag te gaan? Laat je inspireren en ga daarna zelf aan de slag!

 1. Wand rooster

  Een rooster is een super handig item om met knijpertjes, haken of klemmetjes leuke foto’s, kaarten en quotes op te hangen. Als je een heel stevig rek hebt kun je er zelf planten aan hangen.inspiratie muur metalen rek

 2. Schilderijen of posters

  Een schilderij dat je inspireert, een foto waar je super creatief van wordt of hang bijvoorbeeld een wereldkaart of een tuinposter (ook leuk voor binnen) op. Omdat ik dolgraag naar Bali wil hangt er een prachtige wereldkaart aan mijn inspiratie muur.inspiratie muur wereldkaarten

  Dit is m’n nieuwste aanwinst, het aanbod wereldkaarten is echt enorm maar dit is 100% mijn favoriet!

 3. Plank of een rek

  Tijdschriften en boeken inspireren met ontzettend en daarom hangt er bij mij aan de muur een rek met met mijn favoriete leesvoer. Maar je kunt bijvoorbeeld ook planten, fotolijstjes of andere items waar je mooie herinnering aan hebt neerzetten. It’s up to you!inspiratie muur tijdschriftenrek

  Dit rek stond bij het afval en ik kon het gewoon niet laten om hem te laten staan.

Naast deze 3 ideeën zijn er nog veel meer dingen te bedenken waarmee je je inspiratie muur kunt vullen. Het belangrijkste is dat je kiest voor dingen die er voor zorgen dat jij je doelen strak in het vizier houdt.

Wat zijn jouw doelen?

Nu je weet welke doelen ik graag wil bereiken ben ik heel benieuwd of jij ze ook hebt. Zo ja, dan zou ik het ontzettend leuk vinden als je ze met me deelt in een reactie hieronder.

liefs llianne

Weet je wat ook ontzettend leuk staat op je inspiratie muur? Retro foto’s in polaroid style!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.