Jamie Li: Sexy, but tired. But sexy #powerwomen II

3 augustus 2018
jamie li

Ze is oprichtster van Quarter Magazine, freelancejournalist, een hilarisch leuke YouTuber, heeft 2 cuties van kids van een té leuke man en ze schreef ook nog ‘even’ een boek. Over wie ik het heb? The one and only: sexy, but tired. but sexy Jamie Li!

Jamie from the block

jamie li boek

Foto Bol.com

Fan en groupy vind ik eigenlijk ‘vieze’ woorden en toch ben ik zowel fan én een groupy van Jamie Li. Nu kan ik wel doen alsof het niet zo is, maar ik verheug me elke week op een nieuwe vlog. Gewoon omdat ik het heerlijk vind om naar haar drukke influencer  & mom leventje te kijken, haar looks vind ik inspirerend (helaas vaak boven m’n budget) en haar taalgebruik vind ik hilarisch. Voor mij is ze echt een powerwoman omdat ze ondanks alle 1001 dingen die ze doet, alle ballen stylish omhoog weet te houden.

Sexy, but tired. But sexy

Vanaf het eerste moment dat ik wist dat ze een boek ging schrijven stond ik te stuiteren van enthousiasme. DAT BOEK WIL IK! En als ik enthousiast over een boek word, dan MOET het echt wel IETS zijn. Je krijg mij namelijk echt niet zo maar aan het lezen.jamie li sexy but tired but sexy

Merel van uitgeverij Spectrum was zo lief om me het boek op te sturen en na 3 dagen sloeg ik de laatste bladzijde al om. Oké, gemiddeld lezend Nederland leest een stuk sneller, maar voor mij is 3 dagen echt heel snel. Het voelde eigenlijk niet eens alsof ik aan het lezen was omdat haar schrijfstijl precies hetzelfde is als hoe ze praat in haar vlogs. Ze zegt waar het op staat en met zo her en der een heerlijke scherpe (sarcastische) opmerking. I just really like it, zoals Jamie Li zou zeggen.

Over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden

Of jij ook zo blij van Jamie’s boek wordt? Als je nieuwsgierig bent naar onderstaande antwoorden dan weet ik (bijna) zeker dat je ontzettend veel plezier beleeft aan Sexy, but tired. But sexy.

  • Hoe hou je je relatie spicy?
  • Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite?
  • Waarom is het hartstikke onverstandig om nudes te senden en het toch doen?
  • Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent?
  • Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag?
  • Je haar föhnen en je moeder bellen, hoe doe je dat tegelijkertijd?
  • Hoe te sjansen, ondanks chronisch slaaptekort?

Deze en nog veel meer juich details deelt Jamie met je. Wat me trouwens het meest geraakt heeft in Jamie’s boek is deze tekst:

Als slotwoord wil ik je graag meegeven dat het te allen tijde belangrijk is dat je doet wat je leuk vindt. Probeer niet te kijken naar de succesformule van een ander, maar doe waar je zelf het meest blij van wordt en waar je goed in bent. En bovenal: geloof in jezelf.

Om in Jamie’s stijl af te sluiten: dank je wel Jamie, ja echt dank je wel voor je ontzettend leuke boek, nee echt ik meen het dank je wel! Waarschijnlijk denk je nu een keer dank je wel zeggen is toch wel genoeg? Lees dan Jamie’s boek, dan snap je ’em wel.

liefs llianne

Heb je m’n vorig powerwomen-blog gemist? No worries: Super Olcay #powerwomen I

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.