HET KARWEI-HUIS

20 oktober 2018
karwei huis

Ben jij benieuwd naar de nieuwste woontrends? Ik zeker weten van YES. Heeft KARWEI nou heel ‘toevallig’ een pop-up store in Amsterdam geopend waar je de nieuwste woontrends kunt zien. Ik zeg, op naar het KARWEI-huis en laat je heerlijk inspireren.

De nieuwste woontrends

Nu het eerder donker wordt en het ‘lekker buiten zitten’-weer zo’n beetje afgelopen is, krijg ik helemaal de kriebels om het in huis extra gezellig te maken. Alleen wat zijn de woontrends op dit moment? Op die vraag speelt KARWEI heel creatief in met het KARWEI-huis, hier kun je namelijk alle nieuwe woontrends zien. Nu was ik al ‘fan’ van KARWEI, en door dit originele idee al helemaal.karwei huis popup
karwei huis inspiratie

Het KARWEI-huis

In het huis zie je alle woontrends qua kleuren, materialen en meubels. En om het je nog makkelijker te maken vind je alle season musthaves lekker overzichtelijk bij elkaar. Van perfecte basics tot en met blikvangers waarmee je je huis helemaal Instagram-proof maakt.

Laura van Riggelen, Brand Manager KARWEI:

Door de pop-up store in te richten als een echt huis, brengen we wooninspiratie tot leven: je kunt het nu voelen en beleven. Maar alleen inspireren is voor ons niet genoeg, daarom geven we ook advies over hoe je de inspiratie in het huis in je eigen interieur toepast. Zo willen we iedereen helpen bij het realiseren van zijn of haar woonwensen.

karwei huis woontrends
karwei huis wonen

Wooninspiratie & advies

Het KARWEI-huis is niet alleen the place to be om je te laten inspireren. Alles wat je ziet is te koop én je kunt er terecht voor gratis workshops en interieuradvies. Of dit nog niet genoeg leuke dingen zijn, geeft elke week een influencer de logeerkamer een make-over, hoe leuk is dat?!

karwei huis slaapkamer
karwei huis eetkamerHet KARWEI-huis, Runstraat 25 in Amsterdam, is geopend van 13 oktober t/m 29 november 2018 (check voor meer info www.karwei.nl/karweihuis). Kun je niet langskomen, maar wil je wel graag inspiratie opdoen? Je kunt het huis online volgend via karwei.nl/karweihuis, Instagram en Facebook. Dat laatste ga ik zeker doen! En jij, ga jij naar het KARWEI-huis?

liefs llianne

Ben je helemaal in de woon mood? Dan word je hier ook heel blij van: 3 tips om je huis een warme uitstraling te geven.

Foto’s: KARWEI

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.