Kerstcadeau tip #4: cadeaukaart (de redder in nood)

25 december 2017
kerstcadeau tip cadeaukaart

Oeps, kom je net tot de ontdekking dat je helemaal vergeten bent om voor persoon X een kerstcadeautje te kopen. Met lege handen kun je echt niet op het kerstdiner verschijnen, help wat nu? En dan is daar mijn kerstcadeau tip nummer 5: een cadeaukaart! Het is misschien niet het meest originele cadeau ever, maar wel je (online) redder in nood!

The most stress/wonderful time of the year

De kerstdagen zijn ontzettend gezellig, maar voordat 1e kerstdag aanbreekt is het stressgehalte bij half Nederland al ver boven het gemiddelde niveau gestegen. Het kerstdiner bedenken, boodschappen doen, kerstcadeaus kopen, naar de kapper, een party outfit shoppen en ga zo maar door. Dat je een of een meerdere items van je to do-lijst vergeet vind ik daarom ook echt niet raar. Want hoe moet je al die dingen in zo’n korte tijd allemaal regelen als je het al druk genoeg hebt met je gewone dagelijkse leventje? Dus als je een kerstcadeau voor persoon X vergeten bent; neem het jezelf absoluut niet kwalijk, kom even tot rust en binnen een half uur heb jij zo een kerstcadeau in the pocket.

Kerstcadeau tip: cadeaukaart (the saving angel)

1. Hurray voor Bol.com

kerstcadeau tip cadeaukaart bol

Digitale bol.com cadeaukaart | v.a. 5,00

2. Spanning & sensatatie

kerstcadeau tip cadeaukaart bongo

BONGO  Avontuur voor Twee – Cadeaubon | 38,89

3. Just relax

kerstcadeau tip cadeaukaart verwenmomentje

Cadeaubon Verwenmoment | 28,89

4. Let’s party!

kerstcadeau tip cadeaukaart entertainment

Nationale EntertainmentCard | 50,00

5. He will love it

kerstcadeau tip cadeaukaart man

Favourites for Him cadeaukaart | 38,89

Als er toch een levertijd op je favoriete cadeaukaart zit, print hem dan alvast uit en pak ’em super mooi in. Wedden dat persoon X er nog steeds net zo blij mee is?! En naast deze 5 zijn er natuurlijk nog veel meer leuke cadeaukaarten online re koop.

‘Oeps helemaal vergeten’-momentje

Tot nu toe is het me nog nooit overkomen dat ik vergeten ben om voor iemand een kerstcadeautje te kopen (laat ik het gelijk even afkloppen), maar ik vermoed dat dit komt omdat mijn familie niet ontzettend groot is. En jij, heb jij wel eens een gênant ‘oeps helemaal vergeten’-moment meegemaakt en hoe heb je het opgelost? Ik ben benieuwd, so tell me all about it.

liefs llianne

Ben je helemaal in to a Christmas mood? Ik heb nog meer kerst inspiratie voor je. Enjoy!

Foto boven: Pinterest

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.