Kerstcadeau tip #1: Dear Good Morning scheurkalender

26 november 2017
kerstcadeau

Is jouw, of een van je buddy’s, goal voor 2018 om gelukkiger, fitter en succesvoller te worden? Dan heb ik een leuke kerstcadeau tip voor je (of je buddy): de scheurkalender van Dear Good Morning.

Origineel & budget proof

De feestdagen staan voor de deur en voor de meeste is dit de periode om verlanglijstjes te maken en om cadeaus voor je geliefden te kopen. Soms vind ik het best lastig want hoe blijf je ieder jaar met een origineel cadeau op de proppen komen? Om het jou (en mezelf) een makkelijker te maken ‘stalk’ ik je de komende tijd met originele en budget proof kerstcadeau tips.

Kerstcadeau tip #1: Dear Good Morning scheurkalender

Dear Good Morning, ook wel Lienke, heeft een scheurkalender voor 2018 samengesteld. Door middel van workouts, opdrachten, tips en haar eigen ervaringen krijg je het hele jaar door meer inzicht in je leven, dromen, doelen en hoe je die kan omzetten in realiteit.
De scheurkalender kun je online bestellen (betalen kan via iDeal, PayPal en Creditcard) op deargoodmorning.com en binnen 3-5 werkdagen heb je hem al in huis!

Ik kon het niet laten…

Zelf ben ik super enthousiast over deze scheurkalender en daarom kon ik het niet laten om hem al te kopen. Het voordeel is nu wel dat ik uit eigen ervaring kan zeggen dat dit echt een ontzettend leuke en inspirerende scheurkalender is die je helpt om al je dromen te bereiken!kerstcadeau scheurkalender

Heb jij leuke kerstcadeau tips?

Heb jij tips voor een origineel kerstcadeau, laat het me weten in een reactie hieronder. Daar maak je mij en heel veel anderen helemaal happy mee.

liefs llianne

Dit was nog maar kerstcadeau tip #1 en er volgen er nog veel meer, dus stay tuned op llianne.com!

Foto’s: o.a. deargoodmorning.com

 

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Kerstcadeau tip #2: HEMA blijmakers | llianne.com - all about a happy life 4 december 2017 at 08:18

[…] Kerstcadeau tip #1: Dear Good Morning scheurkalender […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.