Kitten heels: de vriendelijkste hak on earth

2 mei 2018
kitten heels

Hoe ik eruitzie als ik hoge hakken draag? Als een sneue Bambi op wiebelend het ijs! Loop jij ook alles behalve charmant op hoge hakken? Er is hoop voor ons want de kitten heels, de vriendelijkste hak on earth, zijn back en helemaal on trend!

Sneue Bambi

Ik heb echt geprobeerd om charmant op hakken te lopen omdat ik het heel sexy en super vrouwelijk vind staan. Oké, dat vind ik alleen als je er echt goed op kunt lopen want anders kun je het beter laten. Volgens mij vind menig man het een enorme afknapper, wat jij? Maar goed, hakken zijn helaas niet aan mij besteed behalve dan als ik als een sneue Bambi over straat wil (niet dus!).

kitten heels

Foto STYLETODAY

The comeback of the kitten heels

Val jij ook in de categorie ‘ik loop als een sneue Bambi op hakken’? Ladies I have got great news for you: kitten heels zijn terug van weggeweest! Ze worden ook wel de granny heels genoemd, maar he who cares?! Dit is onze kans om super vrouwelijk en sexy op hakken te lopen en die laten we ons door niets of niemand ontnemen. De kitten heels zijn gespot op meerdere catwalks en op Instagram zie je de wereld aan sterren er op lopen. Dus hoezo granny heels?

Kitten heels zijn hip, hot & happening!

kitten heels

Foto Omoda

5 x kitten heels

kitten heels roze

Voor welk model ga jij, een kitten heel met een fijne slingback of ga je voor een enkellaarsje? Ik ben er nog niet helemaal over uit…

liefs llianne

Is deze hak je nog steeds te hoog of kan de kitten heel je love voor sneakers niet overtreffen? Deze dad sneakers zijn ook helemaal on trend!

Foto boven Pinterest:© Diego Anciano / @collagevintage2

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.