Kleurboek voor volwassenen #review Denksport

15 februari 2018
kleuren voor volwassenen

Als ik aan een kleurboek voor volwassenen denk is het eerste wat in me opkomt: leuke hobby voor kinderen en 65+ers. Van Blog Society mag ik een kleurboek van Denksport uitproberen, hoe leuk is dat! Vind ik kleuren nu nog steeds een leuke bezigheid voor kinderen en ouderen of vind ik het zelf ‘stiekem’ ook wel leuk? Je leest het in mijn review over het Denksport kleurboek voor volwassenen.

Waarom is kleuren goed voor je?

Omdat ik nog niet overtuigd ben waarom kleuren goed voor je is ga ik op onderzoek. Na wat speurwerk kom ik tot de ontdekking dat creatief bezig zijn, dus ook kleuren, kalmerend werkt. Een studie van de San Francisco State Universiteit toont aan dat mensen die naast hun werk creatief zijn, beter met stress om kunnen gaan. Aha, nu snap ik het: uit alle dagelijkse hectiek is de hype van kleuren voor volwassenen ontstaan omdat we zijn allemaal op zoek naar wat rust zijn.

Denksport’s kleurboek voor volwassen

Naief als ik ben dacht ik dat Denksport maar één kleurboek voor volwassenen heeft. Zit ik er even naast, ze hebben een heel assortiment aan kleurboeken! Van krijg Denksport ik het kleurboek De collectie – Kleur! (editie 1) om het te testen en er een review over te schrijven. Ik heb er helemaal zin in, ergens onder in een la vind ik nog een doos stiften en ik ga ijverig aan de slag.kleurboek voor volwassenen denksport

Review: Denksport kleurboek De collectie – Kleur!

Net als smaken, verschillen ook meningen, maar dit vind ik van het kleurboek:

Veel variatie

Van alleen de kaft van het kleurboek wordt ik al enthousiast omdat het er zo kleurrijk uitziet. Als ik er doorheen blader valt me op dat er wel heel veel verschillende soorten kleurplaten instaan en dat had ik niet verwacht. Zo staan er bijvoorbeeld kleurplaten van mandela’s, -tig cupcakes en grafische afbeeldingen in.kleurboek voor volwassenen kleurplaat
kleurboek voor volwassenen afbeelding

Keuze stress

Om te kiezen met welke van de 40 kleurplaten ik begin vind ik super lastig omdat ik ze bijna allemaal mooi vind. Na wat getwijfel kies ik er eentje en als ik ’em er uit probeer te scheuren gaat dat best lastig. Beetje jammer.

Mijn mening

Voordat ik het in de gaten heb ben ik meer dan een uur aan het kleuren en inderdaad je wordt er heel rustig van. Wat rust in mijn drukke koppie kan ik wel gebruiken, dus die stiften en m’n nieuwe mooie kleurboek worden definitely my new best friends.

Conclusie: een big YAY voor het Denksport kleurboek!

kleurboek voor volwassenen denksport reviewHoe creatief ben jij?

Heb jij je wel eens uitgeleefd in een kleurboek voor volwassen of laat jij je creativiteit liever op een andere manier de vrije loop? Of ben je alles behalve creatief, dat kan natuurlijk ook. Tell me all about it in een reactie hieronder.

liefs lianne

PS. Blog Society, dank jullie wel dat ik het kleurboek van Denksport mocht testen. I really liked it!

Weet je waar ik ook heerlijk ontspannen van word? Sporten!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

5 x zin in de lente | llianne.com - all about a healthy & happy lifestyle 13 april 2019 at 11:36

[…] Kleuren voor volwassenen suf en saai? Echt niet! Ben je benieuwd waarom het zo leuk is, lees dan mijn enthousiaste review over het Denksport kleurboek voor volwassenen. […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.